• PRO TV
  • Codin Maticiuc, imagine adorabilă alături de fiicele sale, Ilinca și Smaranda. Actorul a petrecut o vacanță în Dubai

Codin Maticiuc, imagine adorabilă alături de fiicele sale, Ilinca și Smaranda. Actorul a petrecut o vacanță în Dubai

Codin Maticiuc, imagine adorabilă alături de fiicele sale, Ilinca și Smaranda. Actorul a petrecut o vacanță în Dubai

Codin Maticiuc, actorul care interpretează rolul lui Iulică în serialul Clanul, a petrecut recent o vacanță în Dubai, împreună cu familia sa.

O imagine în care apare alături de fiicele sale, Ilinca și Smaranda, a stârnit sute de comentarii pe rețelele sociale. Mesajul actorului a stârnit amuzamentul fanilor: 

„Le dau mult Dubai nu cumva să le tenteze vreun fraier mai târziu cu oferta asta”, a scris Codin Maticiuc în dreptul fotografiei de mai jos. 

​Cei mai mulți urmăritori i-au scris mesaje de admirație: „Superbă familie ai”, „Ilinca-i fetița mamei și Smaranda a dvs!”, „Ești un tată devotat și minunat!”.

Alții i-au răspuns la glumă: „Iți faci griji degeaba, toate suntem tentate, mai devreme sau mai târziu, de un fraier!”, „Da, tatăl meu a făcut la fel: a scris pe un tricou Dubai și m-a dus la Râul care curge în proximitatea casei mele. Am fost înțepată de niște cioburi , dar fraierii au fost ținuți departe”; „Oricât de inteligente am fi, oricâte ne-ar fi oferit părinții, toate am fost tentate de un fraier, la un moment dat! Au și fraierii rostul lor!”

Gallery

​Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil anul trecut. Despre eveniment au știut doar rudele și prietenii apropiați. „Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”, a declarat Codin Maticiuc în podcastul „Acasă la Măruță”.


Vezi și: Primele două episoade din sezonul final CLANUL, disponibile pe VOYO

Sursă foto: Instagram/ Codin Maticiuc

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni