• PRO TV
  • Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil, în mare secret. Omul de afaceri a anunțat când va avea loc cununia religioasă

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil, în mare secret. Omul de afaceri a anunțat când va avea loc cununia religioasă

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil, în mare secret. Omul de afaceri a anunțat când va avea loc cununia religioasă

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt, de scurt timp, soț și soție, deoarece s-au căsătorit civil, dar au ținut marele eveniment secret. Doar familia și prietenii apropiați au știut că cei doi au spus marele „Da”.

Gallery

​Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au căsătorit civil, dar omul de afaceri nu este atras de ideea de cununie religioasă. Cu toate acestea, există o persoană care îl poate facă să se răzgândească.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au căsătorit civil

Ana și Codin au doi copii împreună, au o relație de mai mulți ani, dar au decis să facă pasul cel mare în urmă cu nu foarte mult timp. Dorința lor cea mai mare a fost ca evenimentul să fie ținut departe de ochii celor curioși și le-a ieșit.

Mai mult decât atât, chiar dacă el nu se vede în fața altarului, dacă soția lui va vrea să îmbrace rochia de mireasă, va face și cununia religioasă.

„Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”; a povestit Codin Maticiuc, în cadrul unui podcast în care a fost invitat.

Cine este Ana, soția lui Codin Maticiuc

Ana este o fire extrem de discretă și, pe cât de cunoscut și de extravagant este Codin, pe atât de retrasă este ea. În urmă cu ceva timp, Codin a mărturisit că Ana a urmat aceleași cursuri de actorie precum el și și-ar dori să facă o carieră în acest domeniu.

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție»vedete, iar eu respect asta. Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a dezvăluit Codin, conform Viva.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni