• PRO TV
  • Filme de top pot fi urmărite, în luna martie, la PRO Cinema!

Filme de top pot fi urmărite, în luna martie, la PRO Cinema!

Filme de top pot fi urmărite, în luna martie, la PRO Cinema!

Prima lună de primăvară vine cu multe surprize pentru telespectatorii PRO CINEMA. În martie, cei de acasă vor putea urmări filme premiate și nominalizate la Oscar, cele mai cunoscute pelicule de acțiune, precum și cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar pe 12 martie, de la 20:30.

În prima jumătate a lunii, câte două producții ce au primit cel puțin un premiu sau o nominalizare Oscar vor fi difuzate în fiecare seară, de la 20:30, la PRO CINEMA. Fie că este vorba despre filme clasice, precum Titanic și Forrest Gump, sau titluri recunoscute, ca Rocketman, cei de acasă vor putea urmări cele mai apreciate pelicule de către specialiști și critici. Weekendul va începe vineri, 08 martie, cu una dintre cele mai impresionante povești de dragoste – cea dintre Rose și Jack. Sâmbătă, de la 20:30, telespectatorii vor putea vedea un veritabil joc între un maestru al înșelăciunilor și un agent FBI în filmul Catch Me If You Can. Duminică, 10 martie, de la 20:30, cei de acasă vor fi martori la povestea lui Jasmine, protagonista filmului Blue Jasmine care va suferi un șoc, odată ce căsnicia ei se prăbușește, fapt ce o va determina să își schimbe radical viața.

Începând cu 14 martie, acțiunea își face loc la PRO CINEMA. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:30, telespectatorii vor avea parte de o selecție incredibilă de filme de acțiune. Printre titluri se numără Cecul sau viața (Paycheck), Fiecare vede altceva (Vantage Point), Trădător (Traitor), Sfântul (The Saint), 10.000 î.Chr. (10.000 B.C.) și Ucigaș cu suflet pur (Man of Tai Chi).

Nu ratați cele mai apreciate producții cinematografice din luna martie la PRO Cinema.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni