• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, primele declarații despre al doilea copil: „Eu am crescut cu frate”. Artista a rămas însărcinată cu Iair, după două sarcini pierdute

Vlăduța Lupău, primele declarații despre al doilea copil: „Eu am crescut cu frate”. Artista a rămas însărcinată cu Iair, după două sarcini pierdute

Vlăduța Lupău, primele declarații despre al doilea copil: „Eu am crescut cu frate”. Artista a rămas însărcinată cu Iair, după două sarcini pierdute

Vlăduța Lupău este, de mai bine de un an, mamă de băiat. Artista l-a adus pe lume pe Iair, în luna august a anului 2022, după ce a pierdut două sarcini înainte.

Gallery

Recent, Vlăduța Lupău a mărturisit că își mai dorește un copil, însă acest lucru nu ține de ea. Cu toate acestea, dacă familia i s-ar mai mări cu un membru, ar fi primit cu brațele deschise.

Vlăduța Lupău vrea să mai aibă un copil

Artista este mai fericită ca niciodată de când a devenit mămică, deoarece și-a dorit foarte mult să aibă un copil și, după două sarcini pierdute, Dumnezeu i-a îndeplinit această dorință. Solista își iubește fiul mai mult decât orice pe lume și are grijă să nu îi lipsească nimic.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Vlăduța Lupău a vorbit despre al doilea copil, mărturisind că și-ar dori tot un băiat. Soția lui Adi Rus își mai dorește un copil, deoarece atât ea, cât și fostul fotbalist au frați și știu cel mai bine ce înseamnă să aibă pe cineva alături.

De asemenea, Vlăduța a precizat că soțul ei, Adi Rus, dar și bunicii o ajută extrem de mult când vine vorba de creșterea celui mic și știe că, orice s-ar întâmpla, are pe cine să se bazeze.

„Poate dacă o să mai am un băiat… Da, ne gândim la frați! Eu am crescut cu frate, la fel și Adi, e frumos să nu rămâi singur pe lume”, a mărturisit cântăreața.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini înainte de Iair

Până să îl aibă pe Iair și să știe ce înseamnă iubirea de mamă, Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini. Cu toate acestea, nu s-a descurajat și a încercat, până și-a îndeplinit cea mai mare dorință. Aceasta a recunoscut că avorturile suferite reprezintă o traumă, dar au făcut-o să își dorească și mai mult să fie mamă.

„Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate, că totul este în regulă”, a povestit artista, în cadrul unui podcast.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni