• PRO TV
  • Cum a început relația dintre Vlăduța Lupău și Adi Rus. Cei doi s-au cunoscut când fiecare era implicat într-o altă poveste de dragoste: „Începusem să vorbim mai serios”

Cum a început relația dintre Vlăduța Lupău și Adi Rus. Cei doi s-au cunoscut când fiecare era implicat într-o altă poveste de dragoste: „Începusem să vorbim mai serios”

Cum a început relația dintre Vlăduța Lupău și Adi Rus. Cei doi s-au cunoscut când fiecare era implicat într-o altă poveste de dragoste: „Începusem să vorbim mai serios”

În această vară, se vor împlini șase ani de când Adi Rus a cerut-o în căsătorie pe Vlăduța Lupău. De un an și jumătate, cei doi au devenit și părinți, iar viața lor a devenit mai frumoasă odată cu venirea pe lume a lui Iair.

Gallery

Când Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut, amândoi erau implicați în câte o relație și nu a fost dragoste la prima vedere, în ciuda faptului că, acum, se iubesc mai mult ca niciodată.

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut la un concert

În cadrul unui podcast, Vlăduța Lupău a povestit cum ea și soțul ei s-au cunoscut în timp ce aceasta susținea un concert, chiar în satul în care fostul fotbalist locuia. Cei doi s-au revăzut după doar câteva ore, iar artistei i-a atras atât de mult atenția, încât s-a interesat de el.

Adi Rus nu și-a putut lua gândul de la Vlăduța Lupău și au început să vorbească pe rețelele de socializare, dar nu foarte mult. Cu toate acestea, după câteva luni, s-au reîntâlnit, când Vlăduța a revenit la facultate. Discuțiile au continuat să fie la fel de scurte, timp de trei ani, până în momentul în care relațiile în care erau implicați amândoi s-au încheiat.

„La un moment dat, începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu aveam prieten, dar a ținut așa, cu discuții, încă vreo trei ani și, când s-a rupt lanțul și într-o parte și în alta, am zis gata, să ieșim la un suc”, a mai spus artista.

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu uită de ceea ce și-au promis în fața lui Dumnezeu

De foarte multe ori, Vlăduța Lupău este felicitată pentru relația pe care o are cu Adi Rus, mai ales pentru că multe persoane și-ar dori să aibă o relație care să funcționeze așa de frumos precum a lor. Întrebată, de multe ori, care este secretul, artista a mărturisit că soții nu trebuie să uite de ceea ce au promis în timpul cununiei religioase.

Mai mult decât atât, a recunoscut că au trecut și ei prin momente mai puțin plăcute, dar au învățat să gestioneze momentele mai tensionate atât de bine, încât niciodată nu s-au certat, ci doar au avut unele discuții mai mult sau mai puțin aprinse.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni