• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu Oana Roman la o săptămână după ce și-a înmormântat mama! Mesajul care a apărut pe internet

Ce s-a întâmplat cu Oana Roman la o săptămână după ce și-a înmormântat mama! Mesajul care a apărut pe internet

Ce s-a întâmplat cu Oana Roman la o săptămână după ce și-a înmormântat mama! Mesajul care a apărut pe internet

Ultima săptămână din luna februarie a fost una foarte grea pentru Oana Roman: pe 23 februarie, Mioara Roman, mama ei, a murit, iar trei zile mai târziu a înmormântat-o.

Gallery

După ce s-a ocupat de organizarea înmormântării, Oana Roman a simțit nevoia să se rupă de tot și a decis să părăsească Bucureștiul, însă nu definitiv.

Potrivit unor postări pe care le-a făcut în mediul online, se pare că fiica Mioarei Roman a plecat în weekend la munte, acolo unde a ales să petreacă două zile alături de fiica ei. Inițial, Oana Roman nu a dezvăluit unde a plecat și cu cine.

„Bună dimineața, dragii mei! Vă mulțumesc că sunteți aici! Eu am ales două zile de evadare de acasă pentru un pic de liniște, să mă adun și apoi să merg mai departe cu toate”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Apoi, a revenit cu două mesaje prin care anunță că este la munte alături de fiica ei: „De ieri am venit să mă liniștesc un pic la minte. Isa citește nonstop” și „S-a pus în leagă afară și citește”.

„Iubita mea minunată! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat, atâtea zile de iubit! Îți promit că viață noastră va fi frumoasă, îți promit că voi alungă orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol și vom trăi frumos și senin! Existența ta e ceea ce da sens vieții mele! Împreună cu ține totul e posibil! De acum doar noi două pe drumul vieții”, a mai scris Oana Roman pe instastory, pentru fiica ei.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni