• PRO TV
  • Care ar fi, de fapt, motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman. Oana a rupt tăcerea:„M-a pus să aleg între el și mama”

Care ar fi, de fapt, motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman. Oana a rupt tăcerea:„M-a pus să aleg între el și mama”

Care ar fi, de fapt, motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman. Oana a rupt tăcerea:„M-a pus să aleg între el și mama”

Oana Roman a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care Marius Elisei o avea cu fosta soacră, Mioara Roman. Care ar fi motivul pentru care nu a participat la înmormântare?

Gallery

Oana Roman trece prin momente grele, după ce în urmă cu câteva zile și-a pierdut mama. Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum luni, 26 februarie. Marius Elisie a fost marele absent de la înmormântare.

De ce Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei lui soacre

Fostul soț al Oanei Roman a fost marele absent de la înmormântarea Mioarei Roman. Nimeni nu se aștepta ca acesta să nu fie alături de fiica lui și de fosta soție într-un asemenea moment, având în vedere că a locuit o bună perioadă de timp în casă cu regretata lui soacră.

Se pare că Marius Elisei nu ar fi avut o relație foarte bună cu fosta soacră, acesta fiind, probabil, motivul pentru care nu a fost prezent la înmormântare.

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama.

Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, conform Spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei au fost despărțiți, la un moment dat, din cauza Mioarei, căci bărbatul nu era deloc de acord cu prezența ei în casa lor.

„Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni