• PRO TV
  • Înmormântare impresionantă pentru Mioara Roman. Regina Întunericului se va ocupa de funeralii: "Va fi dusă cu o limuzină de lux și îi vom face tanatoestetică funerară"

Înmormântare impresionantă pentru Mioara Roman. Regina Întunericului se va ocupa de funeralii: "Va fi dusă cu o limuzină de lux și îi vom face tanatoestetică funerară"

Înmormântare impresionantă pentru Mioara Roman. Regina Întunericului se va ocupa de funeralii: "Va fi dusă cu o limuzină de lux și îi vom face tanatoestetică funerară"

Oana Roman a pregătit în detaliu înmormântarea mamei sale. Și-a dorit ca mama ei să aibă parte de funeralii impresionante. A vorbit încă din luna octombrie a anului trecut cu buna ei prietenă Gabriela Lucuțar, supra-numită Regina Întunericului, despre înmormântarea mamei sale.

Gallery

Atunci, Mioara Roman a ajuns în stare gravă la spital și a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia a fost intubată. Medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Oana și Gabriela au discutat atunci nu mai puțin de 6 ore despre cum va fi înmormântarea. Ea și-a dorit o ceremonie fastuoasă pentru Mioara Roman, pe măsura personaltății sale.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru Click!

"Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei"

Gabriela Lucuțar a dezvăluit că Oana Roman și-a dorit ca mama ei să fie frumoasă pe ultimul drum, așa că se va apela la un procedeu numit tanatoestetică funerară.

„Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă.

Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe.

Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a mai spus Gabriela Lucuțar pentru sursa citată.

Mioara Roman s-a stins din viață noaptea trecută, la 83 de ani, la azilul din Snagov, unde locuia de ceva vreme.

Fosta soție a lui Petre Roman a murit în somn, în urma unui stop-cardiorespirator.

”Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a spus Oana Roman pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook Oana Roman 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni