• PRO TV
  • Catinca Roman a spus adevărul. De ce nu și-a vizitat mama la azil: „Știu că o să șochez“

Catinca Roman a spus adevărul. De ce nu și-a vizitat mama la azil: „Știu că o să șochez“

Catinca Roman a spus adevărul. De ce nu și-a vizitat mama la azil: „Știu că o să șochez“

Invitată în cadrul unei emisiuni, Catinca Roman a vorbit deschis despre moartea mamei sale, la aproape o lună de la înmormântare. Sora Oanei Roman a făcut mărturisiri despre ultimele clipe ale Mioarei Roman.

Gallery

Catinca a dezvăluit, de asemenea, că și-ar fi dorit o înmormântare mai simplă pentru mama ei, însă a respectat dorința Oanei Roman.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși.

Eu nu cred în chestii ezoterice, dar în noaptea când a murit mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru că mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit, că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!“, a dezvăluit Catinca in cadrul emisiunii.

Catinca a dezvăluit de ce nu și-a vizitat mama des la azil

În aceeași emisiune, Catinca a mărturisit și motivul din cauza căruia nu și-a vizitat mama des în perioada în care era internată la azilul din Snagov. Sora Oanei a mărturisit că i-a fost foarte greu să își vadă mama în acea stare. Mioara Roman ajunsese să nu mai aibă momente de luciditate și cu greu le mai recunoștea.

„Ea a avut o boală păcătoasă, care îți schimba faciesul, atitudinea. Mai avea momente de luciditate, dar să ne recunoască, să ne pronunțe numele nu se mai întâmplase de câteva luni bune. Foarte des s-a dus Oana la ea. Îmi asum asta. Oana și mama erau foarte asemănătoare. Eu eram mai mult fata lui tata. După ce a murit tata, eu am avut depresie. A fost îngrozitor. Eu, oricum, am un fond genetic depresiv, melancolic. Am făcut și terapie. Căderea a fost dramatică. Am ajuns la medicație, pe care o iau în continuare, mai scăzută însă acum.

Aveam o anxietate puternică și burnout. Eram pe mod supraviețuire. Vreo 4-5 luni așa. Și mama, și tata au avut depresie, în continuare la noi să ai depresie e o stigmă. Lumea trebuie să înțeleagă că se produce un dezechilibru chimic la nivelul creierului, nu poți să te ridici singur, astea sunt baliverne. Sunt încă un pic confuză, nu-mi vine să cred că a murit! O să urmeze toate etapele: de negare, de furie, de acceptare, o să mă echilibrez la un moment dat. Nu știu dacă cred în viața de după moarte.

Nu sunt o persoană credincioasă, bisericoasă. Nu cred în biserică, în ce a devenit ea. Nu mi-e frică de moarte, așa am fost mereu, mai fatalistă. Mi-e teamă de boală, de suferință, de pierderea celor apropiați. Ăsta cred că e cel mai groaznic lucru”, a mai spus Catinca.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni