• PRO TV
  • Catinca Roman nu îl iartă pe Petre Roman. Ce a putut să o scoată din sărite pe fiica Mioarei Roman: „Fără nicio conotație”

Catinca Roman nu îl iartă pe Petre Roman. Ce a putut să o scoată din sărite pe fiica Mioarei Roman: „Fără nicio conotație”

Catinca Roman nu îl iartă pe Petre Roman. Ce a putut să o scoată din sărite pe fiica Mioarei Roman: „Fără nicio conotație”

La câteva zile de la înmormântarea Mioarei Roman, Catinca Roman încă nu a putut trece peste comportamentul lui Petre Roman.

Gallery

​Catinca Roman s-a arătat extrem de deranjată de atitudinea lui Petre Roman, după ce Mioara Roman a murit, precizând că acesta a stat foarte puțin la biserică și că, la cum s-a purtat, mai bine nu ar fi venit deloc.

Petre Roman, aspru criticat de Catinca Roman

În anul 2007, Mioara Roman și Petre Roman au divorțat, după trei decenii de căsnicie. De atunci, fostul prim-ministru se iubește cu o femei mai tânără decât el.

Recent, Catinca Roman l-a criticat dur pe Petre Roman, care a venit cu o zi înainte de înmormântare și a plecat foarte repede de la capelă. Acesta a mers cu un buchet de flori albe, le-a depus lângă sicriul ei și, după doar câteva minute, a plecat.

Catinca Roman a fost extrem de deranjată de acest lucru, deoarece, după 30 de ani de relație, nu și-a luat rămas-bun așa cum ar fi trebuit.

„A fost cu o zi înainte (n.r. de înmormântare) și a stat 5 minute. Extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii. O vizită scurtă și, în mod clar, fără nicio conotație. Eu nu am simțit .. Poate, pentru Oana, a contat, însă, nu a fost nimic pentru mine", a spus Catinca, în cadrul unei emisiuni televizate.

Căsnicia dintre Mioara Roman și Petre Roman a fost una dificilă

În urmă cu aproximativ un an, Catinca Roman a mărturisit că mama ei și Petre Roman nu au avut o căsnicie liniștită. Conform acesteia, situația dintre cei doi a fost destul de tensionată și se certau foarte mult.

Mai mult decât atât, nu își aduce aminte să fi auzit «Te iubesc» sau «Mi-e dor de tine», toate acestea făcând-o și pe ea să se simtă un copil neiubit.

„Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultuoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni