• PRO TV
  • Oana Roman, declarații după moartea mamei sale. Ce a găsit vedeta la mormântul Mioarei Roman

Oana Roman, declarații după moartea mamei sale. Ce a găsit vedeta la mormântul Mioarei Roman

Oana Roman, declarații după moartea mamei sale. Ce a găsit vedeta la mormântul Mioarei Roman

Oana Roman a vorbit recent despre o experiență emoționantă pe care a trăit-o la mormântul mamei sale, Mioara. Femeia s-a stins din viață pe data de 23 februarie 2024, după ce ani de zile s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate.

Gallery

Mioara Roman a murit pe 23 februarie 2024, la vârsta de 83 de ani. Femeia care i-a dat viață Oanei s-a luptat mulți ani cu diverse probleme de sănătate, care i-au adus sfârșitul. Trei zile de la vestea devastatoare, pe 26 februarie, la Cimitirul Reînvierea, fiicele ei, Catinca și Oana, au condus-o pe ultimul drum alături de mai mulți membri ai familiei, de prieteni și apropiați.

La 9 zile de la înmormântare, Oana Roman a mers la mormântul mamei sale pentru a-i face un parastas. Ajunsă la locul de veci, vedeta a observat că un trecător i-a oferit cadou Mioarei Roman un mărțișor.

„Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a transmis Oana Roman, care o poza crucea de la mormântul mamei sale.

Pe mormântul Mioarei Roman sunt așezate buchete de flori, lumânări și coroane, iar oamenii care își doresc să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la Cimitirul Reînvierea din București. â

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni