• PRO TV
  • Oana Roman, semn divin de la mama ei! Ce s-a întâmplat la două luni de la moartea Mioarei Roman: „A ajuns unde trebuia și ne dă de veste”

Oana Roman, semn divin de la mama ei! Ce s-a întâmplat la două luni de la moartea Mioarei Roman: „A ajuns unde trebuia și ne dă de veste”

Oana Roman, semn divin de la mama ei! Ce s-a întâmplat la două luni de la moartea Mioarei Roman: „A ajuns unde trebuia și ne dă de veste”

Fiica regretatei Mioara Roman a avut parte de o experiență bizară recent, când și-a visat mama. Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, vedeta a povestit totul celor care o urmăresc, iar detaliile pe care le-a oferit sunt desprinse complet de realitate!

Gallery

​Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu aproximativ două luni, iar de atunci fiica sa, Oana, o tot visează. De data aceasta, fiica lui Petre Roman spune că a primit un semn divin de la cea care i-a dat viață și a ținut să le povestească totul și celor care o urmăresc în mediul online.

„Am uitat să vă spun. Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama, era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama.

Erau frumoase, erau elegante, eram coafate și erau împreună, așa că, mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei.

Și a visat-o pe mama și o prietenă de-a ei, tot azi-noapte, deci, cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”, a povestit Oana Roman pe o rețea de socializare.

Catinca Roman, nemulțumită de înmormântarea organizată de Oana Roman

Catinca, sora Oanei Roman, a vorbit recent despre înmormântarea organizată de sora ei pentru mama lor. Deși susține că ar fi ales ceva mult mai discret, nu o condamnă pe Oana, fiind de părere că doar astfel a reușit să treacă mai ușor peste această perioadă grea.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși. Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează.

Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!', a dezvăluit Catinca în cadrul unei emisiuni TV.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni