• PRO TV
  • Cum a fost surprinsă Oana Roman la parastasul de trei luni al mamei sale. Vedeta a organizat totul singură

Cum a fost surprinsă Oana Roman la parastasul de trei luni al mamei sale. Vedeta a organizat totul singură

Cum a fost surprinsă Oana Roman la parastasul de trei luni al mamei sale. Vedeta a organizat totul singură

Oana Roman a organizat în detaliu parastasul de trei luni al mamei sale. Vedeta nu a avut niciun ajutor, nici măcar pe sora ei, Catinca. Cele două s-au certat la scurt timp după înmormântarea Mioarei Roman.

Gallery

Oana Roman a suferit enorm după moartea mamei sale. Ea este cea care s-a ocupat de cea care i-a dat viață până când și-a dat ultima suflare. Acum, la trei luni de la trecerea în neființă a Mioarei Roman, Oana a organizat în detaliu parastasul acesteia.

Imagini sfâșietoare cu Oana Roman la biserică

Mioara Roman s-a stins din viață pe data de 23 februarie 2024. Aceasta avea 83 de ani și se confrunta cu grave probleme de sănătate.

Fosta soție a lui Petre Roman își doarme somnul de veci în Cimitirul ”Reînvierea” din București. Acum, la circa trei luni de la evenimentul trist, Oana Roman a pregătit un parastas singură în memoria celei care i-a dat viață.

Citește și:

Încă de la primele ore ale dimineții zilei de vineri, 17 mai 2024, Oana Roman a mers la biserică și a împărțit pachete cu alimente în amintirea celei care i-a dat viață.

Vedeta a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro cu ochii în lacrimi, fiind vizibil afectată, în continuare, de decesul mamei sale.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni