• PRO TV
  • Oana Roman a fost la doar un pas de moarte. Fosta soție a lui Marius Elisei a trecut prin momente cumplite, în urma unei operații comune: „Eram singură, în spital”

Oana Roman a fost la doar un pas de moarte. Fosta soție a lui Marius Elisei a trecut prin momente cumplite, în urma unei operații comune: „Eram singură, în spital”

Oana Roman a fost la doar un pas de moarte. Fosta soție a lui Marius Elisei a trecut prin momente cumplite, în urma unei operații comune: „Eram singură, în spital”

Oana Roman a trecut prin unul dintre cele mai grele momente din viața ei, în urmă cu zece ani, atunci când a fost la doar un pas de moarte. În urma unei operații pe care multe femei o fac, starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit.

Gallery

În urmă cu zece ani, Oana Roman și-a adus pe lume fiica, printr-o operație de cezariană. La scurt timp după aceea, și-au făcut apariția unele complicații, fiind la doar un pas de moarte.

Oana Roman a fost la doar un pas de moarte, după ce a născut

La doar două luni după ce a născut, Oana Roman a fost nevoită să se opereze, din cauza repercursiunilor operației de cezariană. Fiica lui Petre Roman a trecut prin momente cumplite la acea vreme, spunând că noaptea dinaintea intervenției chirurgicale a fost cea mai grea de până acum.

Oana Roman a precizat că ceea ce o îngrozea era faptul că nu știa dacă va supraviețui în urma operației și se temea pentru viața ei, deoarece, acasă, o aștepta fiica ei de doar două luni, de care trebuia să aibă grijă.

Citește și:

„Eram singură, în spital și, dimineața, urma să trec printr-o intervenție chirurgicală majoră, căreia nu știam dacă îi voi supraviețui și aveam acasă o fetiță de două luni și jumate”, a povestit aceasta, pe contul său de Instagram.

Oana Roman a devenit o altă persoană, după operație

Deși a fost un moment crucial pentru ea, Oana Roman încă reușește, după atâția ani, să se concentreze asupra părților pozitive și susține că a renăscut în urma experienței trăite.

Pe lângă faptul că le-a mulțumit tuturor persoanelor care au avut grijă de ea, fiind vorba atât de personalul medical, cât și de familie, și-a dat seama că legătura dintre ea și Dumnezeu este mult mai puternică decât a crezut.

Timp de cinci zile, cât a stat la reanimare, Oana Roman a înțeles că Dumnezeu este cel care are grijă de ea și că el este singurul care poate decide direcția către care se va îndrepta viața ei.

Citește și:

„Am știut, atunci, că am niște îngeri păzitori foarte puternici. Am știut, atunci, că puterea lui Dumnezeu este infinită. Am simțit asta, în modul cel mai concret. Mi-am dat seama că viața mea e în mâinile Lui și el a știut pe cine să trimită, ca să mă salveze. Trebuia să mă vindec, pentru a-mi putea creşte copilul și am reușit. El a fost acolo”, a mai mărturisit Oana Roman.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni