• PRO TV
  • Imagini rare cu copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea! Gemenele cuplului au împlinit recent 5 ani

Imagini rare cu copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea! Gemenele cuplului au împlinit recent 5 ani

Imagini rare cu copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea! Gemenele cuplului au împlinit recent 5 ani

Până s-o cunoască pe Valentina Pelinel, Cristi Borcea a avut o viață tumultoasă și a călcat strâmb în căsnicie. Fostul patron de la Dinamo este acum un familist convins, iar despre soția sa spune „că este cea mai frumoasă femeie din lume”.

Gallery

​„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…, am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile. M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. (…) Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a declarat Cristi Borcea în urmă cu câteva luni în podcastul lui Viorel Grigoriu - „Tare de Tot”.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii: un băiat, pe nume Milan, și gemenele Indira și Rania.

Fetele sunt „mărțișoarele” cuplului și asta pentru că fostul model le-a adus pe lume în urmă cu 5 ani chiar în ziua de 1 martie.

Valentina a postat recent o fotografie de la aniversarea fetelor. „La mulți ani, Indira și Rania! La mulți ani fetelor! Vă iubesc”, a scris soția lui Borcea pe Instagram.

În fotografia care a adunat numeroase aprecieri și comentarii, tăticul Borcea își ține în brațe comorile într-un decor cu baloane multicolore și unircorni. (Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus)

„Sunteți o familie frumoasă!”, „Fericire vă doresc!”, „Niște îngerași”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Valentinei.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, înainte să ajungă la altar cu Valentina Pelinel. Afaceristul are 9 copii cu 4 femei. Cu prima sa soție, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican îi are pe George şi Gloria. Cristi Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu avocata Simona Voiculescu.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni