• PRO TV
  • Cristi și Mihaela Borcea și-au spus „adio” definitiv. Fosta soție nu se mai ocupă de afacerile comune. Valentina Pelinel a confirmat

Cristi și Mihaela Borcea și-au spus „adio” definitiv. Fosta soție nu se mai ocupă de afacerile comune. Valentina Pelinel a confirmat

Cristi și Mihaela Borcea și-au spus „adio” definitiv. Fosta soție nu se mai ocupă de afacerile comune. Valentina Pelinel a confirmat

Cristi Borcea a luat o decizie radicală la începutul acestui an. Mihaela, prima lui soție, cea care gestiona și o parte dintre afacerile familiei, a fost dată jos de la conducerea hotelului pe care Borcea îl avea pe litoral.

Gallery

Mihaela Borcea nu se mai află la conducerea hotelului de pe litoral a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea s-a ocupat ani buni de afacerile pe care Borcea le are, chiar dacă au divorțat în urmă cu 11 ani. În perioada în care Cristi Borcea s-a aflat după gratii, fosta lui soție s-a ocupat de bunul mers al lucrurilor.

Totul a luat o întorsătură neașeptată atunci când afaceristul a fost eliberat din închisoare. Cele două ștranduri din Capitală, de care Mihaela Borcea s-a ocupat în ultimii ani, au fost închiriate. Astfel, primei soții i-a rămas doar responsabilitatea hotelului de pe litoral. Vara trecută, Mihaela Borcea s-a ocupat exclusiv de renovarea și modernizarea acelei locații. Pentru a se asigura că totul merge ca pe roate, aceasta și-a petrecut cea mai mare parte din timp pe litoral.

„Am făcut două piscine. Avem cu apă sărată, terapeutică, cu o plajă inundată. E o piscină desenată personal de mine. Mi-a plăcut să-mi pun amprenta în tot ce am făcut. Investițiile sunt majore. Altfel cum poți conferi un confort și să meargă o afacere? Și anul acesta venim cu noutăți. O să avem piscina încălzită, avem una și pentru copii, cu un joc înăuntru, Caracatița, cu topogane. Am creat un loc de joacă și pentru copii. Standardul hotelului s-a ridicat. E un hotel normal, de trei stele, pentru toată lumea”, declara acesta într-un interviu pentru Cancan.

Noul an a venit cu schimbări majore pentru familia Borcea, Cristi i-a dat lovitura finală fostei soții și a scos-o din schemă. Chiar dacă Mihaelei i se prelungise, chiar în februarie 2023, mandatul de administrator unic pe care-l avea la firma fostului soț până în anul 2027, aceasta a fost înlăturată de la conducerea hotelului de pe litoral! Mai mult, Valentina Pelinel a declarat pentru Cancan că „perla” familiei din stațiunea Olimp a fost cedată unui alt investitor!

„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel.

Sursa foto: Instagram/ Facebook, stirileprotv

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni