• PRO TV
  • Marcela Fota renunță la muzica folclorică? Decizia importantă pe care artista a luat-o în ceea ce privește cariera: „Nu știu ce se va întâmpla”

Marcela Fota renunță la muzica folclorică? Decizia importantă pe care artista a luat-o în ceea ce privește cariera: „Nu știu ce se va întâmpla”

Marcela Fota renunță la muzica folclorică? Decizia importantă pe care artista a luat-o în ceea ce privește cariera: „Nu știu ce se va întâmpla”

Marcela Fota a făcut o schimbare de zile mari în carieră, artista s-a lansat în afaceri! Iată în ce domeniu activează acum.

Gallery

​Marcela Fota a dat lovitura în afaceri

Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. Pentru artistă viața nu a fost roz în ultimii ani, mai ales după moartea soțului ei, însă s-a decis să facă o schimbare semnificativă în cariera ei. Artista, în vârstă de 46 de ani, s-a lansat în afaceri, într-un domeniu în care puține femei au curajul să se aventureze.

Marcela Fota s-a hotărât să își investească în banii într-un nou business, care să o ajute să își înmulțească veniturile. Ei bine, vedeta, o femeie cochetă, s-a decis să se lanseze în domeniul construcțiilor.

Deși nimeni nu se aștepta ca artista să se lanseze într-un asemenea domeniu, fiind unul al bărbaților, ei bine, Marcela Fota spune că nimic nu o sperie în această viață, ba chiar este pregătită să meargă pe șantier, pentru a-și supraveghea angajații.

„Mie nu îmi este greu să fac nimic pe acest pământ. Îmi place absolut tot ce am de făcut, îmi place să conduc, îmi place să cânt, îmi place să muncesc, mai nou am început și un business. Îmi este foarte drag să mă ocup și acolo. Îmi place să am activitate, singurul lucru pe care îl detest, în viața aceasta, este să stau și să nu am planuri. Noul meu business se ocupă cu construcții. Pe viitor nu știu ce se va întâmpla, dar momentan sunt în construcții, imobiliare.

Merg personal pe șantier. Nu îmi pun cizmele de cauciuc, eventual îmi pun o pereche de cizme cu toc. Am oameni foarte bine pregătiți, iar atunci când vin cu proiectul fiecare știe ce trebuie să facă”, a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni