• PRO TV
  • (P) Laserul CO2: tratamentul suprem pentru leziuni, cicatrici, inflamații și riduri

(P) Laserul CO2: tratamentul suprem pentru leziuni, cicatrici, inflamații și riduri

(P) Laserul CO2: tratamentul suprem pentru leziuni, cicatrici, inflamații și riduri

Pielea noastră este mai mult decât un înveliș exterior – este o poveste a vieții noastre, a experiențelor prin care am trecut și a modului în care avem grijă noi. De aceea, de cele mai multe ori, vorbește înainte ca noi să o facem și, adesea, poate dezvălui secrete de care nici noi nu ne dăm seama.

Deși fiecare rid sau cicatrice poartă amprenta timpului și a întâmplărilor trăite de-a lungul vieții, ele nu ne definesc. Așadar, pielea cu capacitatea sa uimitoare de regenerare, deseori le estompează, însă în anumite situații, din cauza factorilor externi sau a procesului natural de îmbătrânire, are nevoie de un aliat puternic în regenerare. Și, cel mai puternic și eficient aliat în acest sens este laserul CO2.

Descoperă în cele ce urmează cum funcționează laserul CO2 și ce beneficii asupra pielii are acest tratament non-chirurgical.

Ce presupune tratamentul cu laser CO2

Tratamentul cu laser CO2 este, în prezent, cel mai eficient mijloc non-chirurgical de tratare a diferitelor afecțiuni ale pielii, dar și pentru rejuvenarea acesteia.

Beneficiile pe care laserul CO2 le are asupra pielii sunt datorate modului în care acesta acționează: laserul CO2 fracționat emite în mod controlat o energie care îndepărtează ușor stratul superficial al pielii și sculptează mici găuri în stratul profund al acesteia. În acest mod, este stimulată formarea de colagen nou și elastină – 2 proteine esențiale pentru sănătatea și aspectul întinerit al pielii.

Totuși, este important ca tratamentul cu laser CO2 să fie efectuat doar de profesioniști în domeniul frumuseții pentru a obține cele mai bune rezultate. La clinica Skin Marceau găsești o echipă de dermatologi și experți în domeniul frumuseții care îți pot reda aspectul dorit al pielii.

Când știi că ai nevoie de tratament cu laser CO2

Acoperind o gamă largă de afecțiuni ale pielii, tratamentul cu laser CO2 poate fi personalizat în funcție de nevoi. Iată câteva situații care ți-ar putea indica faptul că ai nevoie de acest tratament:

  • Atunci când observi că ridurile și liniile fine devin din ce în ce mai vizibile și consideri că îți afectează aspectul și stima de sine.
  • Dacă ai cicatrici cauzate de acnee, răni sau intervenții chirurgicale și vrei să le estompezi sau să le elimini complet.
  • Dacă din cauza expunerii la soare, ai pete pigmentare și dorești uniformizarea culorii tenului.
  • Dacă, odată cu trecerea anilor, observi că pielea și-a pierdut din elasticitate, iar semnele de îmbătrânire sunt tot mai evidente.

Ce beneficii are laserul CO2 asupra pielii

Datorită faptului că stimulează producția de colagen și elastină, tratamentul cu laser CO2 ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, conferindu-i un aspect mai tânăr și mai ferm. În același timp, laserul CO2 poate contribui și la reducerea apariției ridurilor și a liniilor fine, conferind pielii un aspect mai neted și mai uniform.

Important de reținut aici este că laserul CO2 nu combate numai semnele de îmbătrânire ale pielii, ci poate fi și un tratament eficient de a menține pielea tânără sănătoasă și strălucitoare, indiferent că vorbim despre zona feței, a gâtului sau a decolteului. Reducerea petelor pigmentare, uniformizarea texturii pielii, reducerea aspectului porilor dilatați și tratarea acneei sunt alte câteva beneficii pe care acest tratament suprem le are asupra pielii.

De asemenea, laserul CO2 poate fi eficient și în estomparea cicatricilor cauzate de acnee, răni sau intervenții chirurgicale. Acțiunea sa ajută la remodelarea țesutului cicatriceal și la regenerarea pielii, reducând astfel aspectul inestetic al cicatricilor.

Fiind personalizat, tratamentul cu laser CO2 poate răspunde mai multor afecțiuni ale pielii, lucru care influențează și perioada de refacere a tenului după această procedură. În timp ce tratamentele complexe pot necesita câteva săptămâni pentru observarea rezultatelor și îmbunătățirea aspectului pielii, tratamentele ușoare, pe zone izolate ale feței, pot necesita uneori doar câteva zile pentru refacere.

Concluzionând, ascultă-ți cu atenție pielea și acționează în consecință, oferindu-i toată atenția și îngrijirea de care are nevoie pentru a fi sănătoasă și strălucitoare. Așa cum ai putut observa pe parcursul acestui articol, cu ajutorul laserului CO2, combaterea afecțiunilor pielii și oferirea unui aspect mai tânăr pot fi obținute fără prea mare efort din partea ta. Apelează la o clinică specializată și bucură-te de cele mai bune servicii pe care le meriți, astfel încât să radiezi!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni