• PRO TV
  • Shakira debordează de senzualitate în cele mai recente imagini! Internauții, ironici la adresa lui Pique: „Femeia asta arată ca la 30 de ani de când l-a părăsit!”

Shakira debordează de senzualitate în cele mai recente imagini! Internauții, ironici la adresa lui Pique: „Femeia asta arată ca la 30 de ani de când l-a părăsit!”

Shakira debordează de senzualitate în cele mai recente imagini! Internauții, ironici la adresa lui Pique: „Femeia asta arată ca la 30 de ani de când l-a părăsit!”

Shakira a fost recent protagonista unei ședințe foto incendiare. Artista în vârstă de 47 de ani s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie, cu imprimeu army și franjuri, în valurile mării.

Gallery

Columbianca își promovează albumul pe care-l va lansa în 22 martie, iar fanii au fost impresionați de imaginile realizate de fotograful Nicolas Gerardin.

Shakira a postat câteva imagini de la ședința foto și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 90 de milioane de urmăritori.

„(Femeile nu mai plâng). Noul meu album, care va fi lansat pe 22 martie, nu a fost creat de unul singur, ci cu voi toți și cu toată echipa mea de fete care m-au însoțit la fiecare pas. (…) Atunci când am scris fiecare melodie, m-am reconstruit pe mine. În timp ce cântam versurile, lacrimile mele se transformau în diamante, iar vulnerabilitatea mea, în putere”, a scris Shakira pe contul de Instagram.

Cu trăsăturile sale angelice și silueta fără cusur, Shakira a adunat în doar câteva ore primul milion de like-uri și sute de comentarii. Cum era de așteptat, internauții nu l-au uitat pe Pique și i-au transmis mesaje ironice.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

„Oare omul ăsta vede ce a pierdut?”, „Femeia asta arată ca la 30 de ani de când l-a părăsit pe Pique!”, „Ce-o fi fost în capul lui Pique?”, „Așa arată perfecțiunea!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii artistei.

Shakira și Pique s-au despărțit în urmă cu doi ani, după 11 ani de relație. Fostul fotbalist a fost acuzat că a înșelat-o pe artistă cu Clara Chia Marti, o tânăra care lucra în cadrul companiei lui. De altfel, cei doi formează un cuplu și-n prezent.

Foto: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni