• PRO TV
  • Andra și The Motans, despre prima lor colaborare: „Sper să vă placă felul în care se completează vocile noastre! ”

Andra și The Motans, despre prima lor colaborare: „Sper să vă placă felul în care se completează vocile noastre! ”

Andra și The Motans, despre prima lor colaborare: „Sper să vă placă felul în care se completează vocile noastre! ”

Colaborea între Andra și The Motans este supriza acestei primăveri pe care o așteptau milioane de admiratori. Piesa lor „Înapoi în viitor” a fos primită cu mare entuziasm și a adunat, în câteva ore, peste 100.000 de vizualizări pe YouTube.

O colaborare la care sperau mulți fani ai artiștilor s-a realizat în această primăvară. Andra și The Motans au cântat în avanpremieră noua lor piesă „Înapoi În Viitor”, despre o poveste de iubire sinceră. 

„Muzica este (și) un mod de a-ți face noi prieteni. Azi, în avanpremieră, veți putea auzi “Înapoi în viitor” pe care o cânt alături de The Motans. Sper să vă placă felul în care se completează vocile noastre! Și vă mărturisesc că sunt bucuroasă că trăiesc această experiență alături de Denis, un om minunat, creativ și ambițios”, a scris Andra pe pagina sa de socializare, în data de 7 martie. 

„Superb! O minunăție de duet! Andra conferă strălucire oricărei piese, oricărei colaborări! Are atâtea armonii în voce... este superbă!”, „Dacă plângi de emoție înseamnă că este ce trebuie. Este exact cum mă așteptam, încă o melodie pentru suflet din repertoriul Andrei. Sublim!”,„Cât am așteptat o colaborare de genul acesta! Două voci minunate!”, „Sunteți minunați, superbă melodie!”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor după ce au ascultat piesa. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni