• PRO TV
  • Fratele Fănicăi, mesaj tranșant pe rețelele de socializare, la aproape 15 ani de la moartea soției lui Florin Salam:"A venit rândul să-ți fac dreptate..."

Fratele Fănicăi, mesaj tranșant pe rețelele de socializare, la aproape 15 ani de la moartea soției lui Florin Salam:"A venit rândul să-ți fac dreptate..."

Fratele Fănicăi, mesaj tranșant pe rețelele de socializare, la aproape 15 ani de la moartea soției lui Florin Salam:"A venit rândul să-ți fac dreptate..."

Fratele Fănicăi, răposata soție a lui Florin Salam, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj tranșant. Au trecut aproape 15 ani de când soția artistului s-a stins din viață, iar acum, fratele ei vrea să îi facă dreptate.

Gallery

​Cumnatul lui Florin Salam rupe tăcerea, la aproape 15 ani de la moartea Fănicăi

Fratele Fănicăi a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare, iar toată lumea se întreabă la cine face referire.

Nu este prima dată când bărbatul face dezvăluiri tranșante. Pe data de 12 aprilie 2021, fratele Fănicăi a transmis un mesaj pentru Florin Salam în care îl acuza că a uitat de mama copiilor săi:„Fata ei, Betty, nepoata, a făcut parastasul. Ea a făcut totul pentru mama ei. Betty își face datoria vizavi de mama ei, mai departe nu pot să vorbesc. Pentru că este tatăl ei. Este al 8-lea an în care nu merge la sora mea, nici să îi aprindă o lumânare. Poate cu ocazia asta de Paște va merge.”, a declarat fratele Fănicăi în ziua în care s-au împlinit 12 ani de la decesul acesteia, pentru Antena Stars.

Recent, bărbatul a publicat un mesaj controversat în care spune că, după mulți ani de plâns, a venit momentul să îi facă dreptate surorii lui.

„După mulți ani de plâns și oftat, a venit și rândul să-ți fac, surioară, dreptate.", a scris fratele Fănicăi.

Internauții se întreabă acum ce a vrut oare să transmită bărbatul prin intermediul acestui mesaj și la ce anume, sau la cine face referire.

„Ce vrei să zici când spui că a venit timpul să-i faci dreptate?", scrie o internaută. "Frumoasă, păcat de tinerețea ei și de copiii care au rămas orfani. Dar totuși, zici lumii din ce cauză fata asta frumoasă a murit? Fie iertată, odihnă veșnică!", scrie o altă persoană.

Ștefania Stoian s-a stins din viață la doar 27 de ani, din cauza unei boli cumplite. Medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică, boala i-a măcinat trupul și a făcut septicemie şi blocaj renal, acesta fiind cauza oficială a morţii.

Sursă foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni