• PRO TV
  • Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, cu ocazia zilei ei de naștere: „Alături de ea”. Vedeta a împlinit 42 de ani

Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, cu ocazia zilei ei de naștere: „Alături de ea”. Vedeta a împlinit 42 de ani

Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, cu ocazia zilei ei de naștere: „Alături de ea”. Vedeta a împlinit 42 de ani

Recent, Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani, iar Cătălin Botezatu i-a transmis un mesaj. Chiar și după atâția ani de la despărțire, creatorul de modă nu a uitat-o, de multe ori spunând că și-a pus amprenta asupra sa.

Gallery

​Bianca Drăgușanu a dat o petrecere regească de ziua ei, când a împlinit 42 de ani, iar Cătălin Botezatu nu s-a putut abține și i-a urat „la mulți ani!”. Celebrul designer nu a ezitat să spună că va fi, în continuare, lângă ea, indiferent de ce se va mai întâmplă în viața acesteia.

Ce mesaj i-a transmis Cătălin Botezatu Biancăi Drăgușanu

Nu trece an fără ca celebrul designer să nu îi ureze ceva fostei sale iubite. Chiar dacă, anul acesta, a fost ocupat cu Săptămâna Modei de la Paris, nu a uitat de femeia care i-a marcat trecutul.

Cătălin Botezatu i-a urat multă sănătate și îi dorește ca toate dorințele pe care le are să se materializeze.

„Pentru că a fost ziua ei și niciodată nu e prea târziu, urările mele sunt de fiecare dată aceleași. Îi doresc din toată inima mea,- și ea știe că inima mea este mare și cu cele mai bune intenții, îi urez «La mulți ani!», îndeplinirea tuturor dorințelor, să fie sănătoasă, să fie așa cum o cunosc eu…”, a spus Cătălin Botezatu, conform Viva.

Cătălin Boteztau nu a uitat-o pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au avut un trecut tumultuos și, deși s-au despărțit, nu s-au uitat. Cu toate că amândoi au recunoscut că s-au folosit unul pe altul, pentru a-și atinge scopurile, designer-ul a numit-o „fatală”, când și-a amintit de momentele intime dintre ei.

După ce i-a făcut urarea, Cătălin Botezatu a menționat mai multe calități care l-au atras la Bianca. Printre acestea, se numără: dorința de reuși, dorința de a fi pe primele locuri, puterea interioară.

Mai mult decât atât, creatorul de modă o vede ca pe o femeie „extraordinară”, fiind convins că fiecare pas pe care îl face, în drumul spre succes, o va duce acolo unde își dorește.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni