• PRO TV
  • Kanye West a încercat să iasă cu iubita unui influencer. Cum a încercat să își șteargă urmele soțul Biancăi Censori

Kanye West a încercat să iasă cu iubita unui influencer. Cum a încercat să își șteargă urmele soțul Biancăi Censori

Kanye West a încercat să iasă cu iubita unui influencer. Cum a încercat să își șteargă urmele soțul Biancăi Censori

Kanye West este, din nou, în mijlocul unui scandal, după ce a încercat să iasă la întâlnire cu iubita unui influencer. După ce a fost refuzat, acesta a încercat să își ascundă urmele.

Gallery

Kanye West care, în ultimele luni, a fost în centrul unor scandaluri, revine în atenția publicului, dar, de data aceasta, în urma unor acuzații de infidelitate.

Kanye West a încercat să iasă cu iubita unui influncer

În presa de peste ocean, au început să circule mai multe fotografii cu o conversație purtată de Kanye West cu Mikaela Lafuente. Artistul încearcă să o convingă să iasă la o întâlnire, dar aceasta refuză. În încercarea de a îngropa subiectul, rapper-ul șterge mesajele.

Acuzațiile de înșelăciune vin chiar din partea lui Bryce Hall, iubitul Mikaelei, iar totul s-a transformat, rapid, într-un scandal. Knayew îi trimite mesaje prietenei mele... Să îi spună cineva lui Kim”, a scris acesta, pe rețelele de socializare.

Aparițiile Biancăi Censori au stârnit controverse pe rețelele de socializare

În ultimele luni, Bianca Censori a apărut îmbrăcată din ce în ce mai sumar, până când, recent, a apărut într-o pereche de ciorapi, fără lenjerie intimă, lăsând la vedere părțile intime.

Imaginile au scandalizat întreg Internetul, la fel și reacția acestuia, când i s-a spus că postează fotografii în care soția lui este îmbrăcată sumar.

„Nu-mi pasă, frate. Am de gând să-mi postez soția cât de mult vreau. Du-te și postează-ți soția pe contul tău de Instagram”, a fost o parte din mesajul postat de Kanye West.

Nu doar lucrurile pe care le face alături de soția atrag atenția, ci și ceea ce face când vine vorba de propria persoană. Recent, Kanye West și-a achiziționat o proteză dentară din titan, cu prețul de 850.000 de dolari.

„Oamenii bogați sunt atât de plictisiți. Găsește-și un hobby!”, „Ideile și acțiunile lui West sunt atât de diferite”, au fost o parte dintre opiniile internauților.

Sursa foto: Instagram, Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni