• PRO TV
  • Ce n-a văzut Parisul! Fosta lui Kanye West vrea s-o detroneze pe Bianca Censori la capitolul apariții scandaloase!

Ce n-a văzut Parisul! Fosta lui Kanye West vrea s-o detroneze pe Bianca Censori la capitolul apariții scandaloase!

Ce n-a văzut Parisul! Fosta lui Kanye West vrea s-o detroneze pe Bianca Censori la capitolul apariții scandaloase!

Vrea cu tot dinadinsul să fie în centrul atenției! Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, este nelipsită de la prezentările de modă ale marilor designeri și de fiecare dată șochează audiența cu ținutele sale excentrice.

Gallery

Un lucru e cert, actrița în vârstă de 34 de ani nu poate trece neobservată. Julia se află de câteva zile în capitala Franței, acolo unde are loc Săptămâna Modei de la Paris.

Recent, actrița a participat la prezentarea de modă semnată Thierry Mugler și a întors toate privirile după ce a apărut într-o salopetă transparentă, cu pene și strasuri plasate strategic.

Vedeta din „Uncut Gems” a optat și pentru un make-up excentric și și-a prins părul în coc. A urmat o ploaie de blițuri atunci când actrița s-a întors cu spatele. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

„Acest look mă face să mă simt ca o showgirl din Vegas”, a declarat Julia pentru Vogue într-un interviu pe TikTok înainte de spectacol.

„Dacă nu l-aș purta aici, probabil că l-aș purta pe scenă, pentru că sunt în epoca mea de star pop”, a adăugat fosta iubita a lui Kanye West.

Pe lângă ținuta pe care a ales-o pentru show-ul de la Thierry Mugler, Julia a mai bifat câteva apariții excentrice pe străzile din Paris. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Julia Fox și Kanye West au format un cuplu timp de două luni, suficient timp cât actrița să acumuleze capital de imagine. 

„Înainte de toate, Kanye era normal în preajma mea. L-am cunoscut cu ani în urmă, atunci când duceam hainele să le vând la magazinul surorilor Kardashian. Mereu am îndrăgit-o pe Kim. Îmi amintesc când Kanye mi-a dat primul mesaj și nu am răspuns. Nu am vrut să mă complic cu o altă celebritate pentru că știam ce presupune asta și niciodată nu e așa cum te aștepți. E plictisitor.
Apoi, m-am gândit mai bine și mi-am zis că, poate așa, o salvez pe Kim Kardashian. În acel moment, am știu că dacă cineva poate face asta, eu sunt aceea, pentru că mi-am setat mintea spre așa ceva”, spunea Julia într-un interviu. 

Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni