• PRO TV
  • Julia Fox, o nouă apariție extravagantă. A purtat o rochie decupată, care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere

Julia Fox, o nouă apariție extravagantă. A purtat o rochie decupată, care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere

Julia Fox, o nouă apariție extravagantă. A purtat o rochie decupată, care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere

Julia Fox nu încetează să ne uimească prin ținutele extravagante pe care le alege la orice eveniment monden. De această dată, ea a făcut furori purtând o rochie neagră, cu un decupaj imens în partea din față, la CFDA Fashion Awards. 

Fosta iubită a lui Kanye West șochează din nou. Modelul și actrița, în vârstă de 32 de ani, a atras toate blițurile fotografilor, la premiile CFDA 2022 – care au fost denumite „Oscarurile modei”. Evenimentul, care a avut loc pe 7 noiembrie, la New York, i-a celebrat pe cei care au susținut inovația și excelența în industria modei americane în acest an. Ca de obicei, covorul roșu dinainte de marea ceremonie a fost plin de designeri, modele și celebrități de top. Julia Fox nu se sfiește să poarte ținute riscante și reușește, de fiecare dată să fie în centrul atenției. De data aceasta însă a impresionat și cum noua culoare a părului. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Modelul și-a completat ținuta cu o geantă personalizată. Ea a făcut o demonstrație în fața jurnaliștilor, arâtându-le cum își aprinde țigara cu o brichetă integrată în geanta inscripționată FOX. (vezi video aici)

Julia Fox are 32 de ani și este mămica unui băiețel de un an, însă de al cărui tată s-a despărțit. Acum actrița își împarte timpul între fiul său și cariera pe care și-o construiește post Kanye West. Pentru că i-a plăcut atenția de care s-a bucurat în ultimele luni, Julia continuă să se facă remarcată prin prisma ținutelor sale incendiare.


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ harpersbazaarsa

Vezi și: Share în bucate cu Miss Wellington - Tartar de ton 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni