• PRO TV
  • Cine este Marej, supranumit „noul Carla's Dreams”. A cântat în orchestra prezidențială, iar acum compune piese de dragoste care devin imediat hituri

Cine este Marej, supranumit „noul Carla's Dreams”. A cântat în orchestra prezidențială, iar acum compune piese de dragoste care devin imediat hituri

Cine este Marej, supranumit „noul Carla's Dreams”. A cântat în orchestra prezidențială, iar acum compune piese de dragoste care devin imediat hituri

Interpretul Marej, în vârstă de 21 de ani, a devenit cunoscut prin timbrul său vocal foarte asemănător cu cel al artistului Carla's Dreams. Pe numele său real Ștefan Burlacu, artistul a lansat câteva piese de dragoste care se bucură de succes. Tânărul a devenit rapid idolul adolescenților.

Gallery

Ștefan a fost remarcat de colegii lui, în timp ce făcea serviul militar. Când a pășit pragul Bazei Militare de Instruire de la Bulboaca (Republica Moldova) și-a luat cu el chitara. Nimeni nu bănuia ce talent ascuns are băiatul, până când nu l-au auzit cântând. Într-un reportaj pentru PRO TV Chișinău, colegii lui au declarat: „Glasul lui e foarte frumos, ca a lui Carla's Dreams”.

În doar un an de la acea înregistrare, Ștefan Burlacu a făcut progrese mari. Sub pseudonimul Marej, a lansat câteva piese. Printre cele mai populare sunt: „În Ochii Tăi”; „Km 0”. 

„Eu am avut foarte mare noroc, pentru că am făcut parte din orchestra prezidențială. Practic, jumătate de an, de la 8:00 până la 16:00, eram în orchestră și studiam. Cântam la chitară și cu vocea. Cel mai amuzant era când făceam battle-uri (confruntări muzicale). Acum am un mare interes să lucrez, să produc, de aceea îmi investest tot timpul în muzică”, a spus Marej într-un podcast moderat de Satoshi.

În adolescență, Marej a cântat pe stradă. 

„N-am mai cântat de mult timp în stradă, dar mi-a venit o idee. Vreau să fac înconjurul lumii și să mă întrețin doar din banii câștigați pe stradă. Să filmez totul și să fac vlogguri, live-uri”, a mai spus cântărețul în interviu. 

Acum 4 zile, Marej și-a bucurat fanii cu lansarea piesei „Km 0”. Videoclipul a înregistrat deja zeci de mii de vizualizări. 

Sursă foto: Instagram/ Marej 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni