• PRO TV
  • „Aveți voci sublime!” Românii sunt fascinați de noua piesă a Irinei Rimes, cântată împreună cu Alina Eremia. Cum sună „Surprize pe fundal”

„Aveți voci sublime!” Românii sunt fascinați de noua piesă a Irinei Rimes, cântată împreună cu Alina Eremia. Cum sună „Surprize pe fundal”

„Aveți voci sublime!” Românii sunt fascinați de noua piesă a Irinei Rimes, cântată împreună cu Alina Eremia. Cum sună „Surprize pe fundal”

Sunt printre cele mai în vogă artiste din România, iar colaborarea lor a fost primită cu mult entuziasm de către public. Irina Rimes și Alina Eremia au lansat piesa „Surprize pe fundal”.

Gallery

​Cele două artiste au lucrat împreună pentru muzica și textul piesei „Surprize pe fundal”.Producția este semnată de Sebastian Barac și Marcel Botezan. Noua creație a adunat până acum peste 200.000 de vizualizări.

„Să n-ai nicio surpriză, uneori e cea mai mare surpriză!, au scris artistele pe pagina de socializare. 

Fanii au fost extrem de încântați de această colaborare: 

„În sfârșit faceți și voi mai multe melodii pozitive, care să încânte sufletul. Aveti voci sublime!”; „Wow superbă piesa și colaborarea. Felicitări! Sunteți două artiste cu voci de aur”; Vă ador vocile, combinatia perfectă! Cât mai sus cu piesa”; „Piele de găină. Foarte bună melodia!”, sunt doar câteva dintre mesajele publicate de români. 

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite interprete din România, care şi-a pus amprenta asupra topurilor radio şi TV prin stilul său unic. Ea a realizat peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat". Colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă creativitatea sa uimitoare.

Citește și: „Absolut minunată!” Irina Rimes a cântat pe o stradă din Chișinău, iar momentul a devenit viral pe TikTok

Alina Eremia și-a început și-a făcut debutul pe scenă când avea doar 5 ani, iar acum este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Melodiile ei urcă des în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei sunt: "Cum se face", "A fost o nebunie", "În dreapta ta" (feat. Vescan), "Tatuaj" și "Noi". În 2021, Alina Eremia a lansat cel de-al doilea album al său, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În 2022, cântăreața s-a bucurat de succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi "Supertare", cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și "Cerul roșu".

Citește și: Alina Eremia și Edi Barbu, în ipostaze romantice, în vacanță. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat împreună, cum rar o fac

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni