• PRO TV
  • „Absolut minunată!” Irina Rimes a cântat pe o stradă din Chișinău, iar momentul a devenit viral pe TikTok

„Absolut minunată!” Irina Rimes a cântat pe o stradă din Chișinău, iar momentul a devenit viral pe TikTok

„Absolut minunată!” Irina Rimes a cântat pe o stradă din Chișinău, iar momentul a devenit viral pe TikTok

Irina Rimes trecea prin centrul Chișinăului și a văzut o tânăra care interpreta piesele ei la chitară. Artista s-a apropiat de ea și, împreună, au creat un moment memorabil, interpretând piesa „Cosmos”. Mai mulți trecători au filmat totul și au distribuit filmulețe pe TikTok.

Un video pe care l-a postat Irina Rimes pe contul ei de TikTok a adunat peste 100.000 de vizualizări în doar câteva ore. 

@irinarimes ? #sufrageriairinei #turneusufrageriairinei #cosmos ♬ sunet original - Irina Rimes

Fanii artistei, dar și martorii la spectacolul din stradă i-au scris sute de masaje pe rețelele sociale: 

„Ador oamenii care s-au realizat și se întorc printre oameni"; "Un gest enorm de frumos. Bravo, Irina Rimes. Succes trupei"; „Mereu deosebită și adorabilă”; „Cât de frumos sună, piesa este absolut minunată”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Irina Rimes se află acum în toiul pregătirilor pentru concertul ei de la Sala Palatului, din 13 martie, care face parte din turneul „Sufrageria Irinei”

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și  peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline.

De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum ,,Neiubita ta”, ,,Flori de mai”, >, ,,Gelos”, dar și cu colaborarea cu Theo Rose pentru ,,Stinge Luminile”, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Irina Rimes, arhiva PRO TV

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni