• PRO TV
  • Vlad Musta, ovaționat de fanii Irinei Rimes! Finalistul de la Vocea României 2023 a cântat în cadrul unui concert susținut de artistă la Cluj

Vlad Musta, ovaționat de fanii Irinei Rimes! Finalistul de la Vocea României 2023 a cântat în cadrul unui concert susținut de artistă la Cluj

Vlad Musta, ovaționat de fanii Irinei Rimes! Finalistul de la Vocea României 2023 a cântat în cadrul unui concert susținut de artistă la Cluj

Vlad Musta a câștigat inimile a milioane de români și a ajuns până în finala Vocea României sezonul 11, unde s-a clasat pe locul al doilea. Irina Rimes a promis încă din finală că-i va fi alături și că-l va ajuta să-și facă o carieră în industria muzicală din România.

Gallery

„Azi (n.red vineri, 15 decembrie) e ultima seară în care eu îți sunt antrenoare. Și de mâine îți sunt doar prieten. Mi-aș dori foarte mult să câștigi. Trofeul ăsta îți va da aripi. Indiferent dacă câștigi sau nu, eu o să fiu acolo”, a spus Irina Rimes la finala Vocea României. Trofeul sezonului 11 a mers la Alexandra Căpitănescu din echipa Tudor Chirilă, iar Vlad Musta s-a clasat pe locul al doilea în urma voturilor primite de la telespectatori.

Irina Rimes a postat pe Instagram mai multe InstaStories în care le-a promis urmăritorilor ei că va face tot posibilul ca vocea lui Vlad Musta să fie auzită în continuare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vlad (@vlad.musta)

În weekend, îndrăgita artistă a susținut două concerte din seria „Necântatele ”la Sibiu, respectiv Cluj. Pe lângă band-ul condus de Bubu Cernea, pe Irina Rimes a însoțit-o în concert și Vlad Musta.

Irina Rimes le-a făcut o surpriză fanilor prezenți la concertul din Euphoria Music Hall, Cluj, și l-a invitat pe scenă pe finalistul sezonului 11. Acesta a interpretat piesa cu care a întors toate cele 4 scaune în audițiile pe nevăzute de la Vocea României.

Pe Instagram circulă mai multe filmulețe cu performance-ul lui Vlad, care a avut la el și chitara. Tânărul a fost ovaționat de public sub privirile antrenoarei sale.

S-a teleportat pe scena de la Necântatele Irinei Rimes”, a scris un utilizator care a distribuit un filmuleț în care Vlad cânta pe scenă.

Vlad Musta are 24 de ani și este din București. În prezent, este student și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea „Arta Actorului” și a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

La audițiile pe nevăzute, Vlad Musta a luat cu asalt scena și a întors toate scaunele. Concurentul a ales piesa „Still Got The Blues” și a fost aplaudat în picioare de Theo Rose, Horia Brenciu și de întreaga sală.

Fotografii: PRO TV/ Instagram

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni