• PRO TV
  • Laura Cosoi, reacții controversate pe net după ce a postat o imagine fără machiaj, needitată: “Încă cea mai frumoasă femeie din România”

Laura Cosoi, reacții controversate pe net după ce a postat o imagine fără machiaj, needitată: “Încă cea mai frumoasă femeie din România”

Laura Cosoi, reacții controversate pe net după ce a postat o imagine fără machiaj, needitată: “Încă cea mai frumoasă femeie din România”

Laura Cosoi și-a luat fanele prin surprindere postând două imagini în care apare fără machiaj. De asemenea, pozele par needitate, spre uimirea admiratoarelor: “În sfârșit cineva care se acceptă fără filtre și machiaj excesiv . Felicitări! Ești superbă”, i-au transmis acestea.

Laura, care este însărcinată cu al patrulea copil, le-a arătat fanelor noul ei look: și-a vopsit părul într-o nouă nuanță de blond și și-a lăsat breton.


“Sunt frumoși ochii tai machiați, dar așa fără pic de machiaj parcă sunt o părticică dintr- un cer senin, toată bunătatea și blândețea se citesc în ei. Superbă!”
“Doamne, ce frumoasă ești! Fetelor, nu vă mai puneți filtre!! Sunteți frumoase așa cum sunteți!!! Filtrele vă urâțesc!!!”, a scris o fană pe Facebook, la postarea Laurei Cosoi.

„Laura, tu ești Marylin Monroe a României. Să sperăm că regizorii noștri își vor da seama că ești cea mai frumoasă și talentată actriță din România și te vor distribui și în filme pentru a fi recunoscută și în plan internațional”.

Gallery

Cum era de așteptat, nu toți fanii au avut reacții pozitive.
“De nerecunoscut”, i-au transmis câteva admiratoare. Altele i-au luat apărarea: “Normal că e de nerecunoscut pentru unii.... pentru că sunteți obișnuite să vedeți doar suprafața și sclipiciul... Dar cei ce au cunoscut durerea din ochii ei au recunoscut-o imediat!! “

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni