• PRO TV
  • Prima fotografie cu Kate Middleton de la operația misterioasă: “Prea slăbită ca să stea în picioare, mascată de cei trei copii”

Prima fotografie cu Kate Middleton de la operația misterioasă: “Prea slăbită ca să stea în picioare, mascată de cei trei copii”

Prima fotografie cu Kate Middleton de la operația misterioasă: “Prea slăbită ca să stea în picioare, mascată de cei trei copii”

Misterul din jurul lui Kate Middleton a atins cote maxime în ultimele zile. Fanii se întreabă de ce Casa Regală nu vrea să dea detalii despre operația la care a fost supusă, în mare secret, Prințesa. Însă, cu ocazia Zilei Mamei, Kensington Pallace a postat o imagine oficială cu Kate, alături de cei trei copii.

Imaginea de familie este însoțită de un mesaj de mulțumire pentru fanii lui Kate, care au fost alături de ea în aceste momente dificile. În fotografia făcută de Prințul William, Kate Middleton apare zâmbitoare, așezată de un scaun, în compania celor 2 băieți, George și Louis, și a prințesei Charlotte.

“Vă mulțumim pentru urările voastre amabile și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită”, a spus Prințesa de Wales, semnând mesajul cu inițiala „C”.

În ianuarie, Kate Middleton a fost supusă unei operații abdominale, iar Casa Regală a anunțat că aceasta își va lua o pauză mai lunga, de câteva luni, pentru recuperare. Alte detalii nu au fost furnizate, spre îngrijorarea fanilor.

“Ce trist că Familia Regală a simțit nevoia să posteze o fotografie oficială, când ea e în “concediu medical”, a comentat un fan pe Instagram.

Vezi si:  Ce presupune “operația abdominală” suferită de Kate Middleton. Care sunt problemele medicale care necesită o astfel de intervenție

“Ce se întâmplă? E atât de slăbită încât nu poate sta în picioare și e nevoită să fie acoperuta de copii, pe post de pătură? E fragilă! Ce s-a întâmplat?”, se întreabă îngrijorată o fană.

Gallery


“Ce poză frumoasă făcută de Prințul nostru de Wales!! Este atât de minunat să o revedem pe prințesa de Wales înconjurată de atât de multă dragoste!”, au mai spus fanii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni