• PRO TV
  • Tudor Sișu, atac la adresa Erikăi Isac! Ce a putut spune despre tânăra care a lansat celebra piesă „Macarena”: „Abia leagă două cuvinte”

Tudor Sișu, atac la adresa Erikăi Isac! Ce a putut spune despre tânăra care a lansat celebra piesă „Macarena”: „Abia leagă două cuvinte”

Tudor Sișu, atac la adresa Erikăi Isac! Ce a putut spune despre tânăra care a lansat celebra piesă „Macarena”: „Abia leagă două cuvinte”

Erika Isac a stârnit milioane de controverse după ce a lansat piesa „Macarena”, dedicată violenței împotriva femeilor. Multe persoane publice au comentat „imnul” tinerei, iar printre acestea se numără și Tudor Sisșu. Membrul trupei La Familia a criticat-o dur pe artistă, spunând, printre altele, că „abia leagă două cuvinte”.

Gallery

​Piesa „Macarena”, compusă și cântată de Erika Isac, a ocupat primul loc în trending pe YouTube și a stârnit multe reacții din partea românilor. Multe persoane publice au comentat zile în șir mesajul transmis de tânăra artistă, iar Tudor Sișu, membrul trupei La Familia, se află printre ele.

Rapperul a publicat un text controversat pe contul său de Facebook, prin care le spune celor care îl urmăresc faptul că Erika Isac nu trebuie transformată într-o activistă pentru drepturile femeilor, căci „abia leagă două cuvinte”.

„Am înțeles chestiunea cu Macarenea si e ok...acum vreti sa o transformați pe femeie în mare activista ,calmati va,liniștit-va ca abia leaga doua cuvinte, aaaa si sa nu uit, o sa avem ocazia sa dovedim egalitatea fetelor....ne vedem in tranșee.?
Practic va chinuiți sa importați toate bolile bătrânului Apus”, a scris Tudor Sișu pe Facebook.

Erika Isac: „Piesa e pentru cine are nevoie de ea, nu pentru toată lumea!

Artista Erika Isac a împărțit internetul în două după ce a lansat piesa „Macarena”. Prin versurile sale, aceasta a reușit să creeze controverse în rândul internauților, care s-au întrecut zile în șir în păreri, opinii și comentarii care mai de care mai răutăcioase.

„Ce m-a inspirat a fost lumea în care trăim. Am o soră, o mamă, sunt femeie și aud zilnic tot ce li se întâmplă femeilor din jurul nostru, lucruri care au ajuns atât de frecvente încât sunt privite ca o normalitate. Am vrut să vorbesc despre ceva real.

Majoritatea femeilor adoră tot ce se întâmplă cu această piesă și sunt foarte mândre de mine și eu de ele. La bărbați în schimb, sunt păreri împărțite. O parte sunt foarte încântați și mă încurajează să fac asta tot mai mult, iar o parte sunt supărați pe mine și restul femeilor din lume. Până la urmă, am scris piesa pentru cine are nevoie de ea, nu pentru toată lumea”, a spus Erika Isac într-un interviu exclusiv PRO TV.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni