• PRO TV
  • Anunțul meteorologilor: Cum va fi vremea în România în această săptămână! Mai avem de așteptat până primăvara își intră în drepturi

Anunțul meteorologilor: Cum va fi vremea în România în această săptămână! Mai avem de așteptat până primăvara își intră în drepturi

Anunțul meteorologilor: Cum va fi vremea în România în această săptămână! Mai avem de așteptat până primăvara își intră în drepturi

După ce o bună perioadă de timp am avut temperaturi foarte mari în termometre și zile călduroase afară, iată că meteorologii ne avertizează că prognoza meteo se schimbă din nou.

Potrivit datelor oferite până în prezent, zilele de 11 și 12 martie vor fi destul de friguroase, iar în unele zone este foarte posibil să plouă și să ningă. Mai mult decât atât, vântul va sufla cu putere și e posibil să fie și viscol.

Meteorologii avertizează că zonele afectate vor fi Banat, sudul Crișanei, Carpații Meridionali, Munții Banatului, Moldova, estul Munteniei și Dobrogea fiind emisă și o avertizare de cod galben pentru zona de vest a țării.

„Pe parcursul săptămânii sunt de așteptat, cam în toată țara, perioade cu ploi ceva mai abundente. Nu este un lucru neapărat rău, pentru că nu a mai plouat cam de mult, iar din punct de vedere al temperaturilor minime, pentru că a fost mai rece nopțile trecute, și acestea vor fi în creștere”, a spus meteorologul Florinela Georgescu la o televiziune de știri.

Chiar dacă temperaturile sunt în scădere în această perioade, ele nu vor ajunge sub zero grade Celsius. Din câte se pare, minima se va situa undeva în jurul a 3 grade Celsius, în timp ce maxima va ajunge până la 17 grade Celsius în perioada 11-20 martie 2024.

foto: profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni