• PRO TV
  •  “LA-LA BAND”- senzatia verii! 19 tineri iau cu asalt top-urile de muzica! Asculta-i cum canta!  VIDEO si FOTO

 “LA-LA BAND”- senzatia verii! 19 tineri iau cu asalt top-urile de muzica! Asculta-i cum canta!  VIDEO si FOTO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> “LA-LA BAND”- senzatia verii!</span> 19 tineri iau cu asalt top-urile de muzica! Asculta-i cum canta!  VIDEO si FOTO

La-La Band! Mega-distractie! O vara torida! Beat-uri celebre! Noutatea sezonului! Cea mai noua trupa din showbiz va da lovitura in cluburile si pe radiourile din Romania. 19 tineri foarte talentati si ambitiosi, membri ai trupei “La- La Band” au semnat cu Media Pro Music si sunt gata sa ia cu asalt topurile de muzica din Romania.

Media Pro Music pregateste o noua lovitura muzicala - “La-La Band”, mai mult decat o trupa, o stare de spirit.  Dorian Popa, Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobanasu, Rafael Tudor, Vlad Gherman, Bubu Cernea, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Gheorghe Dumitru, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Georgiana Drumen si Sali Levent sunt cei 19 tineri pentru care muzica este viata lor, care au facut senzatie la festivaluri peste hotare, si-au unit fortele sub un singur nume: La-La Band.

Ei navalesc pe piata muzicala din Romania cu primul lor single, “Stage of Joy”, o piesa cu un sound pop-rock, compusa de Ionut Radu: ”Piesa a fost usor de compus, mai greu a fost de inregistrat cu 19 voci, de mixat, a durat ceva vreme. Si la orchestratie am muncit mult. Rezultatul este insa foarte bun si cred ca am reusit sa dam nastere unui hit”, spune compozitorul.

In aceasta vara, MediaPro Music mizeaza pe 19 tineri extrem de talentati, cu voci de exceptie si un sound unic. “La-La Band”, cel mai nou produs marca MediaPro Music va fi trupa verii in Romania si nu numai.

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii. Pana la momentul semnarii contractului cu MediaPro Music acest blog avea 20.000 de vizualizari.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni