Bubu Cernea - de pe scena Premiilor Latin Grammy Awards in "La-La Band"

Bubu Cernea - de pe scena Premiilor Latin Grammy Awards in "La-La Band"

A batut prima data in tobe la doi ani, la trei ani a primit cadou de Mos Nicolae, primele sale tobe profesionale, iar primul turneu l-a sustinut cand avea cinci ani, la Costinesti.

Mihai Cernea, Bubu asa cum il cunoaste intreaga lumea, are doar 17 ani si o cariera muzicala solida in spate. La 4 ani a fost implicat in primul sau proiect TV, la 5 ani concerta in fata publicului de la Costinesti, la 9 ani participa la Eurovisionul copiilor. Din orchestra liceului pana pe scena “Latin Grammy Awards”, unde a urcat alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, nu a fost decat un pas. Sustinut de doi parinti celebri, Crina Mardare si Misu Cernea, Bubu a reusit, cu virtuozitatea sa sa-l impresioneze chiar si pe actorul Antonio Banderas care a tinut sa-l felicite personal.  

Pasionat de sunet, Bubu si-a infiintat o trupa rock, X-plod, alaturi de care a urcat pe scena unor festivaluri renumite din Austria si Germania. Acum Bubu s-a alaturat trupei “La- La Band”, cel mai nou proiect muzical marca MediaPro Music. “La-la Band este o trupa extraordinara cu oameni extrem de talentati si ma bucur foarte mult ca am fost cooptat in aceasta trupa ca tobosar, ma simt foarte onorat.”La-La Band” inseamna pentru mine o noua familie si o noua experienta de viata”, marturiseste tanarul.

Bubu isi doreste o cariera lunga alaturi de colegii lui de trupa si spune ca simte ca, in “La-La band” a gasit o noua modalitate de exprimare artistica: “Fac parte dintr-un proiect foarte ambitios. Sunt sigur ca vom face fata la toate incercarile pe care le vom avea in fata si sa demonstram lumii ce putem”, spune increzator Bubu.

 Fire polivalenta, Bubu Cernea si-a descoperit, la 6 ani, pasiunea pentru lumini astfel ca, atunci cand 50 Cent, Snoop Doggy Dog, Black Eyed Peas sau Prodigy au concertat in Romania, Bubu a fost cel responsabil cu asezarea luminilor pentru concertele acestor mari artisti.

Pentru viitor Bubu are planuri marete, vrea sa studieze la Universitatea Berkely, unde deja a sustinut un curs,  iar in martie 2012 va merge in America pentru a sustine examenul de admitere.

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei.

Puteti asculta piesa “Stage Of Joy” semnata La-La Band accesand link-ul urmator:

.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni