LaLa Band pleaca intr-un nou turneu national!

LaLa Band pleaca intr-un nou turneu national!

Trupa-fenomen LaLa Band va porni in septembrie in cel de-al patrulea turneu national, “LaLa Love Forever”! Criss si Vlad, Alina si Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi si noul membru LaLa Band, Alex, vor lua din nou cu asalt salile de concert din toata tara, promitand show-uri de zile mari in acelasi stil LaLa cu care si-au obisnuit fanii.

Evenimentul care deschide marele turneu va avea loc la Piatra Neamt, pe 24 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19:30. A doua zi, fanii ieseni au sansa sa-si vada live idolii, intr-un spectacol de exceptie ce va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 19:30. 

De-abia asteptam sa ne intalnim cu fanii, vom trai impreuna momente pline de iubire si energie LaLa. Va pupam si va iubim”, au spus Criss si Vlad.

Ca si pana acum, le promitem celor care vor veni la showurile LaLa Band multa muzica buna, suprize si distractie cat cuprinde”, au completat Alina si Dorian. 

Cei care vor fi prezenti la concerte vor putea asculta piese deja consacrate ale trupei-vedete, precum “Stage of joy” si “Dance dance dance”, dar si alte piese ale indragitei formatii, atat de pe albumele anterioare, cat si de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, LaLa Love Forever,  primul album care contine doar piese 100 % originale. In plus, fanii vor auzi si piese in prima auditie, din noul proiect in care membrii LaLa Band sunt implicati. 

Pana la cele doua concerte din 24 si 25 septembrie, fanii LaLa Band isi pot vedea favoritii in cadrul unor showuri de exceptie, la Romanian Music Awards, pe 14 septembrie, la Brasov, si la Media Music Awards, pe 19 septembrie, la Sibiu. 

La Romanian Music Awards, LaLa Band este nominalizata la categoria Best Group, cu piesa “Dance Dance Dance”, iar fanii ii pot vota accesand http://rma.1music.ro

Pentru premiile Media Music Awards, singura categorie la care publicul ii poate vota pe tinerii din LaLa Band este Fans Like Award, pana la 15 septembrie, accesand facebook.com/MediaMusicAwards.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salilor de spectacole si online, pe www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, precum si in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si in magazinele Germanos. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni