• PRO TV
  • Bataie ca-n filme: Moculeasca versus iubitul "oligofren"! Cristi s-a consolat imediat cu o bruneta de 18 ani! VIDEO

Bataie ca-n filme: Moculeasca versus iubitul "oligofren"! Cristi s-a consolat imediat cu o bruneta de 18 ani! VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Bataie ca-n filme</span>: Moculeasca versus iubitul "oligofren"! Cristi s-a consolat imediat cu o bruneta de 18 ani! VIDEO

Cristi Marin a urmarit-o pe Mariana Moculescu, femeia cu care trebuia sa se insoare, pana in clubul unde aceasta se distra admirand dansul lasciv-provocator al unui stripper, atmosfera s-a incins, iar situatia a scapat de sub control si s-a lasat cu bataie. "Flagrantul" si schimbul de replici dure, palme si imbranceli a avut loc joi, 16 iunie, noaptea.  

Venit pe happylica, Cristi sustine ca “E penibil din partea ei nu a mea. Lasa sa fiu eu penibil si sa fie ea K1 a Romaniei”. Oricum, nu e prea magulitor sa il vada o tara intreaga cum este facut albie de porci de Mariana si apoi palmuit de catre aceasta. Barbatul in varsta de 33 de ani a spus ca de aceasta data chiar nu se va mai impaca.
 

Cristi a marturisit la “Happy Hour” ca dupa scandalul de joi noaptea, a petrecut cu noua lui iubita, Alexandra, pe care a cucerit-o in emisiunea “Dr. Love” - Liviu Varciu.

Alexandra a venit si ea pe happylica, are 18 ani, este bruneta, pletoasa si a spus ca nu a urmarit scandalurile de la televizor, ca ea le are mai mult cu internetul. Fata trebuie sa isi de bac-ul.

Noua iubita a lui Cristi s-a sarutat cu acesta in direct ca sa ii demonstreze lui Catalin si lumii intregi ca sunt impreuna.
Alexandra a spus, senina “A venit la mine (n.r. Cristi) si ne-am consolat  impreuna amandoi”. Pana aseara, Cristi si Alexandra au avut o relatie platonica, intretinuta in conversatii pe internet.

Lui Catalin Maruta tot nu-i venea sa creada ca este adevarat, ca nu este o farsa, iar Mariana a vrut sa intre in direct, prin telefon, insa Cristi a refuzat sa stea de vorba cu ea.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni