• PRO TV
  • „O să vedeți adevărul” Culiță Sterp și Georgiana Lobonț au luat pe toată lumea prin surprindere, la câteva luni după ce artistul i-ar fi tras „clapa” colegei sale de breaslă

„O să vedeți adevărul” Culiță Sterp și Georgiana Lobonț au luat pe toată lumea prin surprindere, la câteva luni după ce artistul i-ar fi tras „clapa” colegei sale de breaslă

„O să vedeți adevărul” Culiță Sterp și Georgiana Lobonț au luat pe toată lumea prin surprindere, la câteva luni după ce artistul i-ar fi tras „clapa” colegei sale de breaslă

Culiță Sterp și Georgiana Lobonț și-au luat fanii prin surprindere. Cei doi lucrează împreună la un nou proiect, la doar câteva lui după ce artistul ar fi lăsat-o de izbeliște pe colega sa de breaslă în cel mai important moment din cariera ei.

Gallery

Culiță Sterp și Georgiana Lobonț vor lansa o nouă piesă împreună

Culiță Sterp și Georgiana Lobonț se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere. Cei doi se bucură de un real succes, astfel s-au decis să lanseze o nou piesă împreună.

În urmă cu câteva luni, Georgiana Lobonț a scos împreună cu Jador și Culiță Sterp piesa „Am realizat în toți anii”. Piesă care a avut mare succes. În luna decembrie a anului trecut, artista a organizat un spectacol în Cluj-Napoca. Pentru eveniment, aceasta avea o serie de invitați, iar unul dintre oamenii pe care se baza era chiar Culiță Sterp, care a ales să nu se mai prezinte pe scenă.

După ce a lăsat-o cu „ochii în soare” în cel mai important moment din viața ei, se pare că Georgiana Lobonț nu i-a purtat ranchiună colegului său de breaslă și urmează să lanseze o nouă piesă împreună.

Pe pagina sa de Instagram, Culiță Sterp le-a arătat internauților ce s-a întâmplat la filmările pentru clipul melodiei pe care el și Georgiana Lobonț o vor lansa în curând.

Artistul a publicat un filmuleț în care apare alături de colega lui de breaslă într-o locuință, însă totul era cu susul în jos. Aceștia s-au filmat mergând cu picioarele pe tavan.

Cât despre imaginile neașteptate cu el și Georgiana Lobonț, Culiță Sterp a anunțat că adevărul va fi dezvăluit la peste doar câteva zile, atunci când noua lor piesă va fi lansată.

„Oare m-am îmbătat sau văd invers? O să vedeți vineri, pe 15 martie, adevărul în nouă noastră melodie!”, a scris Culiță Sterp, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni