• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Vedeta este descurajată de lipsa unui antidot: „Îmi doresc să nu mai plâng niciodată”

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Vedeta este descurajată de lipsa unui antidot: „Îmi doresc să nu mai plâng niciodată”

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Vedeta este descurajată de lipsa unui antidot: „Îmi doresc să nu mai plâng niciodată”

Bianca Drăgușanu nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, deoarece întâmpină unele probleme de sănătate. Femeia de afaceri le-a împărtășit fanilor experiența mai puțin plăcută cu care se confruntă de câteva zile.

 

Gallery

Perioada aceasta este plină de încercări pentru Bianca Drăgușanu când vine vorba de problemele de sănătate, iar viitorul nu sună nici el prea promițător, deoarece nu există nimic ce să o poată ajuta în această privință.

Bianca Drăgușanu nu poate scăpa de alergii

Recent, pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu le-a mărturisit celor care o urmăresc faptul că a fost nevoită să renunțe complet a machiaj, deoarece ochii îi lăcrimează atât de tare, încât nu ar rezista sub nicio formă.

Pe lângă disconfortul creat din acest punct de vedere, iubita lui Gabi Bădălău nu reușește, prin nicio variantă, să scape de lăcrimarea excesivă, deoarece nu există niciun remediu pentru alergia cu care se confruntă.

„Deci, nu știu ce se întâmplă, dar am mai bine de o săptămână de când mă confrunt cu o alergie care nu trece cu nimic. Mai bine de o săptămână, cred că am zece zile și am luat tot ce există antihistaminic, tot, toate care există pentru alergii eu le-am luat deja și nu pot să mă machiez, pentru că îmi curg ochii încontinuu, adică exagerat de mult lăcrimez.

Îmi doresc să nu mai plâng niciodată în viața mea, să existe un medicament care să oprească lăcrimarea, încât, să nu mai pornească niciodată”, a spus aceasta, pe contul ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu, pusă la zid din cauza noii mașini

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu apărea la bolidul unei mașini al cărei preț este de aproximativ 250.000 de euro. Imediat după aceea, a început să se zvonească faptul că iubitul ei, Gabi Bădălău, ar fi plătit mai mult de jumătate din sumă.

Așa cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a reacționat imediat și a negat acest lucru, spunând că toate lucrurile materiale pe care le deține sunt cumpărate din banii ei.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni