• PRO TV
  • Erika Isac știe "să se vândă". Suma exorbitantă pe care o cere ca să urce pe scenă. Câștigă o adevărată avere într-o oră

Erika Isac știe "să se vândă". Suma exorbitantă pe care o cere ca să urce pe scenă. Câștigă o adevărată avere într-o oră

Erika Isac știe "să se vândă". Suma exorbitantă pe care o cere ca să urce pe scenă. Câștigă o adevărată avere într-o oră

Erika Isac a devenit un adevărat fenomen după ce a lansat piesa "Macarena". Criticată de unii și lăudată de alții, celebra melodie a avut un succes uriaș, iar numele artistei este acum pe buzele tuturor.

Așa cum era de așteptat, Erika Isac se pricepe și la cifre. Astfel, pentru a participa la un eveniment privat, artista cere o suma exorbitantă.

Erika Isac a visat de mică să devină artistă. Și-a început cariera muzicală de la 12 ani și a absolvit Școala Populară de Arte și Meserii din Constanța. Debutul în televiziune și l-a făcut prima dată la un show muzical.

Odată însă cu piesa Macarena, Erika Isac a dat lovitura. Cere bani frumoși pentru a participa la evenimente, astfel că, potrivit cancan.ro, artista cere nu mai puțin de 8000 de euro pentru a urca pe scenă aproximativ o oră și jumătate. În acești bani nu este inclus și transportul. Tariful crește în funcție de kilometri parcurși.

Părinții elevilor unui liceu, revoltați de prezența artistei la Balul Bobocilor

Erika Isac a fost din nou în centrul atenției după ce și-a anunțat prezența la Balul Bobocilor al unui liceu din Oradea. Părinții au fost revoltați și s-au plâns pe Facebook că artista nu ar fi potrivită pentru un astfel de eveniment din cauza limbajului din piesele sale.

Artista a fost însă aleasă să participe la eveniment în urma unui sondaj realizat de Consiliul Școlar al Colegiului Iosif Vulcan.

„Metoda a fost una transparentă, nu am vrut să alegem noi, cei din consiliu, artistul, ci elevii din școală să spună ce preferă. În sondajul pe Instagram, majoritatea au ales-o pe Erika, așa că am contractat-o. Asta se întâmpla cu vreo 3 luni în urmă, înainte să lanseze piesa «Macarena»”, au declarat pentru  elevi care fac parte din echipa de organizare a evenimentului.

Elevii consideră că reacția părinților este una exagerată și spun că artista va cânta varianta cenzurată a pieselor sale.

„Mi se pare o reacție exagerată din partea părinților nemulțumiți. În anii trecuți, balurile au fost doar cu trapperi care înjurau și foloseau multe cuvinte obscene, și nu într-un scop constructiv. Pe părinții îngrijorați îi invităm să vină la bal, să vadă că va fi un eveniment ținut sub control, cu pază, fără alcool”, a mai spus un elev membru în echipa de organizare a balului.
„Vine cu un show adaptat la această categorie de eveniment, balul bobocilor, nu de club. Pe de altă parte, muzica ei este ascultată deja de elevi. Probabil părinții nu știu ce ascultă copiii lor în căști, acasă”, a mai zis elevul.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni