• PRO TV
  • Enrique Iglesias a lansat un videoclip romantic pentru piesa „Space in My Heart” împreună cu Miranda Lambert

Enrique Iglesias a lansat un videoclip romantic pentru piesa „Space in My Heart” împreună cu Miranda Lambert

Enrique Iglesias a lansat un videoclip romantic pentru piesa „Space in My Heart” împreună cu Miranda Lambert

Enrique Iglesias și superstarul country Miranda Lambert au lansat videoclipul pentru duetul lor, „ Space in My Heart ”. Premiera a avut loc pe 13 mar 2024, iar în câteva ore a ajuns la peste 200.000 de vizualizări.

Videoclipul o prezintă pe Lambert (40 de ani) într-o rochie bej fluidă și pe Iglesias (48 de ani) într-un hanoraș simplu gri și cu o căciulă pe cap, într-un cadru simplu, printre pânze atârnate. Astfel, toată atenția este asupra lor și a gesturilor tandre pe care le au unul față de altul. 

„Nu mă iubești încă, dar știu că o vei face / Dacă ai simți doar jumătate din ceea ce simt eu”, sunt o parte din versurile melodiei.

Celebra cântăreață country, Lambert, a scris pe pagina de socializare: „Texas întâlnește Spania! Abia aștept să auziți asta”, potrivit people.com

Gallery

​Fanii au fost cuceriți de noua colaborare a lui Enrique Iglesias

„Obținem din nou acel vibe clasic transmis de Enrique! Mi-a fost atât de dor de această muzică. I se potrivesc baladele acestea sincere – aici strălucește cu adevărat!”; „Acest cântec este ca o șoaptă. Atât de dulce și romantică... Enrique este cel mai tare”; „Sunt atât de bucuros că Enrique a ales-o pe Miranda Lambert să cânte cu el la această melodie. Miranda Lambert este una dintre cele mai bune cântărețe country. Cred că te uiți la un Grammy cu această melodie. Felicitări pentru amândoi, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor.

Iglesias și Lambert au lansat pentru prima dată piesa „Space in My Heart” pe 22 februarie 2024.

Sursă foto: YouTube, Getty Images, Instagram/ enriqueiglesias

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni