• PRO TV
  • Anna Kournikova a fost ovaționată de către fanii lui Enrique Iglesias. Momentul tandru surprins la concertul de la Vancouver: „Ce cuplu frumos!”

Anna Kournikova a fost ovaționată de către fanii lui Enrique Iglesias. Momentul tandru surprins la concertul de la Vancouver: „Ce cuplu frumos!”

Anna Kournikova a fost ovaționată de către fanii lui Enrique Iglesias. Momentul tandru surprins la concertul de la Vancouver: „Ce cuplu frumos!”

La majoritatea concertelo, Enrique Iglesias are în jurul scene zeci de fane, care își doresc să-l țină măcar o singură dată de mână. La cel mai recent spectacol al său, susținut Vancouver, prioritate a avut Anna Kournikova, partenera lui de viață. Artistul și-a dorit să o țină de mână când interpreta piesa „Bailando”.

​Fanii lui Enrique Iglesias au fost extrem de entuziasmați să asiste la un moment tandru între cântăreț și Anna Kournikova, în timpul concertului din Vancouver (Canada), care a avut loc pe 11 și 12 decembrie 2023. Când Enrique Iglesias a luat-o de mână pe iubita lui, fanii au început să strige: „Anna!” și să aplaude. 

Gallery

Unii au postat video-ul pe rețele sociale, iar comentariile de laudă n-au întârziat să apară: 

„Ce cuplu frumos!”; „Anna este o soție uimitoare, care susține cariera soțului”, Tu și familia ta sunteți foarte frumoși. Să fiți fericiți!”; „Ce drăguț din partea lui. Le doresc multă dragoste”; Vai, Enrique, ne-ai bucurat foarte mult cu aceste imagini. Te iubim pe tine și pe Anna”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

View this post on Instagram

A post shared by Enrique_Iglesias_Org / Fanpage (@enriquedaily)

​Enrique Iglesias are o relație foarte caldă cu fanii săi. El nu refuză niciodată să facă poze și adesea își îmbrățișează și sărută admiratoarele care se află foarte aproape de scenă. 

În această vară, la festivalul IntenCity din Craiova, o româncă l-a îmbrățișat strâns pe Enrique Iglesias, iar clipul a devenit viral.

Sursă foto: Getty Images, Instagram, Twitter 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni