• PRO TV
  • Anna Kournikova, apariție rară în public, alături de Enrique Iglesias și Serena Williams. Cum arată acum fosta tenismenă

Anna Kournikova, apariție rară în public, alături de Enrique Iglesias și Serena Williams. Cum arată acum fosta tenismenă

Anna Kournikova, apariție rară în public, alături de Enrique Iglesias și Serena Williams. Cum arată acum fosta tenismenă

Au trecut 21 de ani de când Enrique Iglesias si Anna Kournikova și-au început relația, iar transformarea ei a fost una radicală. Dintr-un star internațional, cu succes atât pe terenul de tenis, cât și pe covorul roșu, rusoaica a dat faima pe viața liniștită de familie.

Anna este extrem de discretă, apare rareori în public, nu mai participă la evenimente mondene, iar pe rețelele de socializare postează extrem de rar, de obicei poze cu copiii ei.

Enrique și Kournikova nu vorbesc despre relația lor, așa că s-a aflat de abia târziu că cei doi s-au căsătorit. Între timp, și rusoaica și-a schimbat numele pe Instagram – Anna Kourkinova Iglesias.

De data aceasta, fanii lui Enrique Iglesias au avut ocazia să o vadă pe partenera acestuia într-un clip postat de Serena Williams pe Instagram.

Serena a fost la un concert la care au cântat Enrique, Pitbull și Ricky Martin și a postat pe Instagram mai multe capturi de la eveniment. Preț de câteva secunde, poate fi văzută și Anna.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni