• PRO TV
  • E criticată pentru cum se îmbracă în compania lui Kanye West, dar nici cu mama ei nu e mai decentă. Cum a apărut Bianca Censori

E criticată pentru cum se îmbracă în compania lui Kanye West, dar nici cu mama ei nu e mai decentă. Cum a apărut Bianca Censori

E criticată pentru cum se îmbracă în compania lui Kanye West, dar nici cu mama ei nu e mai decentă. Cum a apărut Bianca Censori

Bianca Censori, “soția” lui Kanye West, este ținta preferată a paparazzilor și este ușor de înțeles de ce. Fiecare apariție a ei este un adevărat spectacol… ce-i drept, cel mai adesea grotesc.

Criticată pentru aparițiile ei bizare în compania lui Kanye West, Bianca nu dă dovadă de prea mult bun gust nici atunci când iese cu mama ei în oraș. Paparazii au surprins-o în Los Angeles, după ce, în ultima vreme, au tot apărut zvonuri conform cărora familia își face griji pentru ea. E și firesc, în condițiile în care, la Paris Fashion Week, Kanye e pus-o să iasă în public într-un dres transparent, purtat fără lenjerie.

​Sursa foto: PROFIMEDIA

În compania mamei sale, Bianca a fost văzută purtând o rochie minusculă roz, extrem de decoltată, și cu spatele gol.
Deși, în trecut, Kanye West și-a certat fosta soție, Kim Kardashian, că se îmbracă mult prea provocator, acum artistul forțează nota cu noua lui parteneră.

Gallery

Publicația Daily Mail a cerut părerea unui specialist în PR legat de strategia folosită de Kanye West. Acesta crede că totul e făcut pentru publicitate, pentru a atrage atenția și pentru a fi non stop în atenția publiclui, prin aceste elemente de șoc.

„Kanye înțelege efectul socului și încearcă “rupă” internetul. Cred că mulți oameni încep să se simtă destul de inconfortabil din cauza faptului că își transforma partenera în ce vrea el. Pe de o parte unii cred că este controlată de el, iar pe de alta parte sunt alții care sunt de părere că această femeie este complice și pe deplin implicată în acest spectacol ciudat. Dar este un spectacol ciudat la care toată lumea participă și unii chiar se bucură de aceste fotografii destul de explicite. E clar că unele dintre rochii sunt făcute strict pentru publicitate”, spune Mark Borkowski, expert în PR.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni