• PRO TV
  • O nouă zi, o altă ținută umilitoare pentru soția lui Kanye West. Rapperul forțează limitele în ceea privește aparițiile Biancăi

O nouă zi, o altă ținută umilitoare pentru soția lui Kanye West. Rapperul forțează limitele în ceea privește aparițiile Biancăi

O nouă zi, o altă ținută umilitoare pentru soția lui Kanye West. Rapperul forțează limitele în ceea privește aparițiile Biancăi

Aparițiile în public ale lui Kanye West și ale Biancăi Censori sunt de domeniul ridicolului încă de anul trecut, când i-au exasperat pe italieni cu ținutele lor indecente.

Deși li s-a spus clar că nu mai sunt bineveniți în Italia, cei doi și-au refăcut apariția de curând, la Săptămâna Modei de la Milano, acolo unde au șocat din nou cu look-urile lor extravagante. Însă la Paris, la Fashion Week, cei doi au depășit orice limită a bunului simț, când rapperul și-a pus soția să defileze într-o ținută transparentă, purtată fără lenjerie, în fața a sute de oameni.

Gallery

Deși nu se poate mai josnic de atât, Kanye încearcă să găsească noi outfituri provocatoare pentru partenera sa.
De data asta, Kanye și Bianca au fost surprinși împreună la un eveniment privat, unde s-a ascultat noul album al rapperului, care urmează să fie lansat în curând.

La petrecere, Bianca a fost în centrul atenției într-un outfit negru, cu bluză transparenta și cu posteriorul lăsat la vedere.
Părinții Biancăi își fac griji pentru ea, iar prietenii ei sunt convinși că rapperul o manipulează după bunul plac. Familia este îngrijorată că artistul o etalează pe Bianca “precum un trofeu”.

​Sursa foto: Profimedia

“Tatăl Biancai vrea să îl confrunte pe Kanye să îl întrebe ce e în capul lui de o expune astfel pe fiica lui. El ce ar face dacă și-ar vedea fetele în aceasta ipostază în public…”, a spus o sursă pentru Daily Mail.

Actul de exhibiționism al Biancăi i-a revoltat pe francezi. Daily Mail scrie că o astfel de expunere în public se poate pedepsi chiar și cu închisoarea… sau cu o amendă de 15.000 de euro, ceea ce pentru Kanye nu înseamnă mare lucru.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni