• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, săltat de polițiști, direct de pe scenă! Ce s-a întâmplat în timpului concertului

Bogdan de la Ploiești, săltat de polițiști, direct de pe scenă! Ce s-a întâmplat în timpului concertului

Bogdan de la Ploiești, săltat de polițiști, direct de pe scenă! Ce s-a întâmplat în timpului concertului

Bogdan de la Ploiești și-a alertat fanii, după ce a fost săltat de polițiști, direct de pe scenă. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul concertului!

Gallery

​Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta se bucură de un succes incredibil, având milioane de vizualizări atât pe YouTube, cât și pe TikTok. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, artistul anunța că are atât de multe concerte încât cu greu mai găsește timp să se odihnească. 

De curând, Bogdan de la Ploiești a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce s-a viralizat un videoclip în care era săltat de polițiști, direct de pe scenă. Fanii s-au alarmat și nu au înțeles ce a făcut manelistul, încât să fie reținut de oamenii legii. 

@bogdandelaploiesti.haz #viral #iasi #bogdandelaploiesti #now ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Deși videoclipul a creat panică, oamenii prezenți la concert au lămurit întreaga situație. Momentul a fost regizat, iar „polițiștii” făceau de fapt parte din echipa manelistului. 

„Bogdan și a înscenat arestarea în fata publicului sa vadă reacția lor”, „Dacă voi credeți ca polițiștii adevărați umbla in adidași ….?”, „Tu și Dani Mocanu ce aveți farse de astea in program”, „Mai venim!❤️A fost genial!✅ Btw:Nu este pe bune, a fost o farsa. Reusita”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni