• PRO TV
  • Imaginea cu care Jador a stârnit val de reacții pe Internet. Internauții nu s-au putut abține: „Ceri o femeie în căsătorie și pui...”

Imaginea cu care Jador a stârnit val de reacții pe Internet. Internauții nu s-au putut abține: „Ceri o femeie în căsătorie și pui...”

Imaginea cu care Jador a stârnit val de reacții pe Internet. Internauții nu s-au putut abține: „Ceri o femeie în căsătorie și pui...”

Jador a stârnit val de reacții după ce a publicat un mesaj controversat pe o rețea de socializare, însoțit de o fotografie cu el de la 14 ani.

Gallery

​Jador se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Cântărețul are lipici la femei și nu ezită să stârnească reacții cu fiecare postare a sa din mediul online. La scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, artistul a făcut o gafă de proporții.

Jador, pus la zid de urmăritorii din online

Jador a publicat recent o fotografie cu el de pe vremea când avea doar 14 ani. Imaginea a stârnit o mulțime de reacții, unele pozitive, altele destul de controversate.

Multe fane au rămas uimite de cât de bine arăta artistul în adolescență, însă, la polul opus, au existat și comentarii controversate, artistul fiind judecat pentru descrierea pe care a pus-o la fotografie. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS
„Dacă rămân cu vreo fană după postarea asta, sunteți nebune❤️
14 ani
29 în curând”, a scris Jador la postare.

Internauții au fost extrem de revoltați, mai ales că artistul a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, recent.

„Ce nevoie mai ai de fane când o ai pe Oana acasă ? Lasă fanele/ Ceri o femeie in castorie si pui astfel de postari… vaiiii mama”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care artistul le-a primit la postare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni