• PRO TV
  • Vizita-surpriză a lui Kate Middleton, în weekend, la piață, dă naștere unei noi controverse. ”E panică la Palat”

Vizita-surpriză a lui Kate Middleton, în weekend, la piață, dă naștere unei noi controverse. ”E panică la Palat”

Vizita-surpriză a lui Kate Middleton, în weekend, la piață, dă naștere unei noi controverse. ”E panică la Palat”

Sâmbătă, Kate Middleton a fost văzută la piața ei favorită de fructe și legume, doar că această apariție a avut efectul opus celui dorit, dând naștere unui noi val de teorii alte conspirației.

Gallery

La acest moment, nu există imagini cu vizita Prințesei de Wales, doar că martorii oculari spun că arăta ”fericită, sănătoasă și relaxată”, în timp ce cumpăra produse de la magazinul ei preferat, aflat la doar 1,6 kilometri de casa ei, Adelaide Cottage.
Viitoarea regină a Marii Britanii a fost zărită de cumpărătorii de la Windsor Farm Shop alături de soțul ei, prințul William, după ce de dimineață, i-a privit pe cei trei copiii ai ei - George (10 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (5 ani) făcând sport.

Expertul regal și jurnalistul de investigație Tom Bower crede că apariția lui Kate denotă faptul că e ”panică la Palat”, în special după scandalul fotografiei editate, de Ziua Mamei.
”Prezența ei sugerează panică la Palat. Dacă săptămâna trecută, zvonurile începuseră să se potolească, acum s-au reaprins din nou, cu privire la starea ei de sănătate care e ținută secretă. Consilierii ei, în mod cert, nu se pot hotărî ce strategie ar trebui să aplice. Dacă vor continua pe această linie - evitarea în mod repetat a abordării acestui subiect - rezultatul va fi nefericit”.

Tom Bower crede că Palatul e în panică și că fiecare ieșire publică a prințesei nu facă decât să dea naștere unor noi teorii ale conspirației și a noi întrebări despre starea ei de sănătate, mai ales că nu există nicio poză cu Kate.

”Ieșirea neașteptată a lui Kate sugerează că oamenii de la Palatu nu și-au învățat încă lecția”, spune acesta pentru Daily Mail.

Un martor ocular care i-a văzut pe Kate și William a declarat pentru The Sun: ”După toate zvonurile care au circulat, am rămas surprinsă să-i văd acolo. Kate era la cumpărături cu William și arăta fericită și sănătoasă.
Copiii nu erau cu ei, dar este un semn atât de bun că este suficient de sănătoasă să apară la piață”.

Prințesa, a cărei ultimă apariție publică a fost de Crăciun, este așteptată să se întoarcă în viața publică după 17 aprilie, când copiii ei se vor întoarce la școală.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni