• PRO TV
  • Teoriile conspirației cu privire la dispariția prințesei de Wales! De ce social media crede că Kate Middleton este ”în comă” sau mai rău

Teoriile conspirației cu privire la dispariția prințesei de Wales! De ce social media crede că Kate Middleton este ”în comă” sau mai rău

Teoriile conspirației cu privire la dispariția prințesei de Wales! De ce social media crede că Kate Middleton este ”în comă” sau mai rău

Fotografia de Ziua Femeilor, postată de Kate Middleton, a stârnit un val uriaș de reacții controversate pe social media.

Gallery

În principiu, poza îi înfățișa pe Prințesa de Wales și pe cei trei copii ai ei cu prințul William - prințul George, prințese Charlotta și prințul Louis. La scurt timp, amatorii care au analizat imaginea au văzut că aceasta a fost modificată în Photoshop. Fanii s-au întrebat care ar fi motivul, mai ales că greșelile au fost copilărești: copacul din spate era înfrunzit deși afară este încă iarnă, mâna prințesei Charlotte dispare sub pulover, fusta stă ciudat, pe inelarul lui Kate Middleton nu există celebra verighetă, moștenită de la prințesa Diana etc.
Observațiile amatorilor au fost întărite de specialiști. Associated Press, de pildă, a emis pentru respectiva fotografie o avertizare, ”kill notice”, în care îi sfătuia pe toți cei care au folosit-o pe site-uri să o dea jos pentru că nu se poate garanta integritatea ei.
Considerată acum un coșmar de PR, postarea a stârnit atât de multe reacții, încât Kate Middleton a postat pe contul de Instagram un mesaj în care explica că ea a modificat în photoshop fotografia, făcută chiar de prințul William.

@pattypopculture

Theres always something shady going on with the Royal Family ???

♬ original sound - Patty Pop Culture


Mai mult, pentru a mai închide gura fanilor, Palatul a dat spre publicare o poză cu William și Kate, surprinși în mașină, doar că și această imagine pare editată. Lăsând la o parte faptul că prințesa se vede doar din profil, în semiîntuneric, cărămizile care se văd pe geamul mașinii sunt diferite față de cărămizile de pe zidul de deasupra mașinii.
Nu este de mirare frenezia cu care fanii au emis teorii ale conspirației care de care mai sumbre.
Conform acestor teorii, prințesa a fost văzută ultima oară în public pe 25 decembrie 2023. Pe 17 ianuarie 2024, aceasta s-a internat pentru o ”intervenție în zona abdomenului” și a rămas în spital pentru două săptămâni.
La același spital s-a internat și regele Charles, pentru problemele sale de prostată. Dar, în timp ce regele a fost pozat de paparazzi venind și plecând de la spital, Kate nu a fost văzut părăsind clădirea.
Mai mult, prințesa și-a anulat toate planurile și angajamentele regale până în luna aprilie. Singurele ei apariții au fost în mașină - alături de mama ei - , în fotografia de Ziua mamei și în fotografia din mașină cu prințul William.

@devotedly.yours

It appears that the most recent photo of Princess Kate Middleton may have been manipulated -once again

♬ original sound - Nuha


Un jurnalist spaniol a emis următoarea bombă de presă: în timpul operației, ceva a mers rău, ceea ce i-a determinat pe medici să ia măsuri drastice pentru a-i salva viața. Prin urmare, a trebuit să o pună în comă indusă.
Zvonurile nu se opresc aici: întrebarea care se pune este de ce prințul William a început să folosească vechiul lui însemn regal, și nu cel de cuplu, pe care îl folosea alături de Kate Middleton.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni