• PRO TV
  • Ce a scris mama lui Radu Aryan pe o rețea de socializare, la scurt timp după ce micuțul a fost găsit în pădure: „Prima dată când mă mândresc că...”

Ce a scris mama lui Radu Aryan pe o rețea de socializare, la scurt timp după ce micuțul a fost găsit în pădure: „Prima dată când mă mândresc că...”

Ce a scris mama lui Radu Aryan pe o rețea de socializare, la scurt timp după ce micuțul a fost găsit în pădure: „Prima dată când mă mândresc că...”

Întâlnirea cu părinții a fost de-a dreptul emoționantă pentru Radu Aryan, băiețelul de doar doi ani din Botoșani dispărut timp de 24 de ore de acasă. Mama micuțului nu își mai încape în piele de fericire și a publicat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au contribuit la găsirea fiului ei.

Gallery

Părinții lui Radu Aryan se aflau în Anglia, la muncă, în momentul în care au primit vestea că micuțul este de negăsit. Aproape 500 de oameni s-au mobilizat pentru a-l găsi pe băiețel. La scurt timp după ce micuțul a fost găsit de polițiști, mama băiatului a publicat un mesaj răvășitor pe o rețea de socializare.

Mama lui Radu Aryan, mesaj emoționant

Femeia, revenită de urgență în țară pentru a-și găsi fiul dispărut, a publicat pe o rețea de socializare un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au contribuit la găsirea lui Radu Aryan.

Aceasta a mărturisit că este mândră că este româncă, căci sute de oameni s-au mobilizat ca micuțul să fie găsit teafăr și nevătămat.

„Vreau sa multumesc la emergency alert,primarului comunei ,localnici,poliție,poliție frontieră,jandarmi,pompieri,smurd,toți oamenii care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viața noastră ,o echipă nemaipomenit de organizată ,sunteți ,,the best team” ,si celelalte echipe venite din alte orașe,localități,vă mulțumim din inimă! Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt român !!!! O mobilizare extraordinară!”, a scris mama lui Radu Aryan, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni